Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
10.06.2020 kl. 11.10

Stop for strip i Jomfru Ane Gade

Bevillingsnævnet i Aalborg Kommune har ændret sin praksis, så der for fremtiden ikke længere vil blive udstedt nye alkoholbevillinger til koncepter med striptease og nøgendans i Jomfru Ane Gade området.
tekst Frederik Overby Vinding

Bevillingsnævnet i Aalborg Kommune har besluttet at ændre sin praksis for alkoholbevilling med koncept med striptease og nøgendans i Jomfru Ane Gade området. Den nye praksis medfører et stop for udstedelse af nye alkoholbevillinger med koncept med striptease og nøgendans i Jomfru Ane Gade området.

– Jomfru Ane Gade er et stærkt koncentreret restaurations- og nattelivsområde med mange unge gæster. I Bevillingsnævnet er vi enige om, at vi ønsker at fastholde områdets nuværende karakter som forlystelsesgade med diskoteker og værtshuse. Vi ønsker med andre ord ikke en udvikling, hvor striptease og nøgendans dominerer, siger Thomas Kastrup-Larsen (S), der er borgmester og formand for Bevillingsnævnet i Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Den ændrede praksis træder i kraft den 22. juni 2020. Men konceptet er ikke helt dødsdømt, man skal bare lidt længere væk, for der vil fortsat kunne opnås alkoholbevilling med koncept med striptease og nøgendans udenfor Jomfru Ane Gade området.

– Vi har ved samme lejlighed præciseret kravene, der skal overholdes, så det er tydeligt beskrevet, hvad man skal opfylde, understreger Thomas Kastrup-Larsen.

LÆS OGSÅ Kommuner får forlænget dispensation til at hjælpe foreningsliv

I øjeblikket er der to steder med striptease og nøgendans i Jomfru Ane Gade, og de kan blive, til deres bevilling ophører i henholdsvis 2023 og 2025. frov@kl.dk 

Emneord
Kultur

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Stop for strip i Jomfru Ane Gade Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger