Foto: Ebbe Forup/Furesø Kommune
Foto: Ebbe Forup/Furesø Kommune
04.06.2020 kl. 09.43

Byrådsmedlem skal vikariere for Abildgaard

Mette Abildgaards (K) kommende barsel udløser en rokade i Furesø Byråd.

Den konservative politiske ordfører Mette Abildgaard fortalte onsdag en glædelig nyhed på sine sociale medier.

Hun og manden, journalist Jens Jacob Juulsager, skal være forældre igen – og hun går derfor på barselsorlov fra Folketinget i august.

Det betyder, at byrådsmedlem i Furesø, Egil Hulgaard, indtræder i Folketinget. Det er anden gang, han vikarierer for Mette Abildgaard. Denne gang bliver det formentlig et halvt år.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

LÆS OGSÅ København forbyder el-løbehjul

– Jeg glæder mig helt vildt til at genindtræde som medlem af Folketinget. Sidste gang var lige efter valget og alting var nyt. Ikke bare for mig, men også for halvdelen af folketingsgruppen. Nu er folketingsgruppen i fuld sving og samtidig presser løsninger i forhold til Corona-krisen og den globale opvarmning sig på. Det bliver en spændende tid, siger Egil Hulgaard til avisen.

Egil Hulgaards indtræden i Folketinget giver samtidig en rokade i Furesø Byråd. Herfra går Egil Hulgaard nemlig på orlov, og skaber dermed plads til Cecilia Zade Iseni, der desuden er næstformand for Konservativ Ungdom. Hun glæder sig til at prøve kræfter med byrådsarbejdet, fortæller hun til avisen.

Det bliver dog ikke Iseni, der overtager Egil Hulgaards post som formand for byudviklings- og boligudvalget. Den går til Susanne Mortensen (K). mdbr@kl.dk

Emneord
Byråd, Folketinget

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Byrådsmedlem skal vikariere for Abildgaard Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger