Steen Neuchs Vedel kommer med en del tung ledelseserfaring. Foto: Vestforbrænding
Steen Neuchs Vedel kommer med en del tung ledelseserfaring. Foto: Vestforbrænding
23.01.2020 kl. 10.01

Vestforbrænding finder ny direktør efter rod med dokumentation

Tidligere anlægsdirektør i Banedanmark bliver leder af Danmarks største affaldsselskab fra 1. marts.

Efter at have været på direktørjagt siden midten af september, hvor Peter Basland blev afskediget efter en sag om manglende dokumentation for genanvendelse af plastaffald, kan Vestforbrænding nu sætte navn på sin nye topchef.

Han hedder Steen Neuchs Vedel og kommer fra en stilling som anlægsdirektør i Banedanmark. Tidligere har den 54-årige leder været senior vice president i flyselskabet Cimber Sterling og vice president i SAS.

– Jeg er meget tilfreds med, at vi får Steen Neuchs Vedel som ny direktør, der i samarbejde med de 19 ejerkommuner kan videreudvikle Vestforbrænding. Det er jeg sikker på, at Steen er den rigtige til i samarbejde med Vestforbrændings mange dygtige medarbejdere, siger bestyrelsesformand for Vestforbrænding, Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen (S) i en pressemeddelelse.

Steen Neuchs Vedel erstatter Jan Pedersen, der siden september har været konstitueret i stillingen.

LÆS OGSÅ Praktiserende læger får ny formand

Fremover skal den nye direktør være med til at tegne strategien for Vestforbrænding, lyder det fra Ole Bondo Christensen. Opmærksomheden på sektoren er nemlig stadig stigende:

– Der bliver stillet stadig større krav til affalds- og energisektoren om at være med til at løfte den grønne omstilling. Det gælder både mere og bedre genanvendelse, men også en udbygning af fjernvarmenettet. Alt sammen store opgaver, der kræver en målrettet indsats og et solidt lederskab.

Vestforbrænding ejes af kommunerne Albertslund, Ballerup, Brøndby, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Halsnæs, Herlev, Hillerød, Høje-Taastrup, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rødovre og Vallensbæk. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Vestforbrænding finder ny direktør efter rod med dokumentation Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger