Mads Leth-Petersen har tidligere været vicedirektør i i Miljøstyrelsen, koncernøkonomichef i Miljøministeriets Departement og sekretariatschef i Skov- og Naturstyrelsen. Foto: Dragør Kommune
Mads Leth-Petersen har tidligere været vicedirektør i i Miljøstyrelsen, koncernøkonomichef i Miljøministeriets Departement og sekretariatschef i Skov- og Naturstyrelsen. Foto: Dragør Kommune
06.01.2020 kl. 14.53

Dragør får ny direktør

Dragør Kommune henter ny direktør med fortid i Miljøministeriet og Miljøstyrelsen.

Mads Leth-Petersen bliver ny direktør i Dragør Kommune fra den 1. februar.

Han har været ansat i både Miljøministeriets Departement og i flere af ministeriets styrelser – de seneste seks år i Miljøstyrelsen (tidligere Naturstyrelsen). Han har 13 års ledererfaring, hvoraf de seneste syv år har været på direktionsniveau.

Den nye direktør vil "stå på tæer for at lykkes" i sit nye arbejde, som han siger i en pressemeddelelse.

– Jeg ser frem til at betjene Dragør Kommunes politikere og opbygge gode relationer ved at yde professionel betjening, som hviler på et solidt fagligt grundlag. Sidst men ikke mindst vil jeg prioritere dialogen med borgere, foreninger og erhverv, sådan at vi sammen kan videreudvikle Dragør som et levende lokalsamfund, siger han i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ Silkeborg har fundet ny koncerndirektør

Han erstatter Mette Jeppesen, der fra oktober sidste år forlod posten som direktør for plan og teknik og sundhed og omsorg for at blive teknisk direktør i Ringsted Kommune. Præcis hvilke områder Mads Leth-Petersen skal overtage bliver aftalt til februar.

Mads Leth-Petersen er oprindeligt uddannet agronom (cand.agro.), har gennemført statens kursus i ledelsesudvikling for ledere med direktionsansvar og over en årrække fulgt et internationalt forløb for topledere med fokus på forretnings- og organisationsudvikling.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup (V) glæder sig til samarbejdet.

Mads kommer med en stor ledelseserfaring og økonomisk indsigt, som jeg glæder mig til, at vi i Dragør kan drage nytte af. Han kommer samtidig med en anderledes baggrund end kommunal. Det, tror jeg, vil give et frisk pust, og vi vil nok blive mødt med nye og anderledes spørgsmål og ideer til løsninger, end vi er vant til. At borgerinddragelse er noget, som ligger ham meget på sinde, taler også lige ind i Dragør-ånden, siger han.

LÆS OGSÅ Skanderborg ansætter ny kommunaldirektør

Mads Leth-Petersen er 51 år, gift og har tre børn i alderen 16 til 22 år. Familien bor i Hillerød. frov@kl.dk

Emneord
Navne, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Dragør får ny direktør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger