Foto: Assens Kommune
Foto: Assens Kommune
28.02.2020 kl. 12.21

Velfærdsdirektør i Assens søger nye udfordringer

Kommunens velfærdsområde opdeles herefter i to direktørområder.
tekst Martin S. Poulsen

Velfærdsdirektør Henrik Juul Kjærs åremålsansættelse udløber 30. april. Han har i den forbindelse meddelt byrådet, at han søger nye udfordringer.

– Jeg vil gerne takke Henrik Juul Kjær for et godt og konstruktivt samarbejde samt sige ham stor tak for den indsats, han har ydet i Assens Kommune i de seks år, han har været ansat. Henrik har i alle årene fulgt tæt og loyalt op på de beslutninger, der er truffet i fagudvalg og i byrådet, og jeg kan derfor kun ønske ham god vind fremover, siger borgmester Søren Steen Andersen i en pressemeddelelse.  

Henrik Juul Kjær takker i samme ombæring for samarbejdet.

– Jeg vil på min side benytte lejligheden til at sige tak til Assens Kommune for den viste tillid gennem årene. Jeg ser tilbage på at have været med ombord i en for kommunen meget vigtig og aktiv periode. Bare inden for det seneste år, har vi sammen med borgere i kommunen, udviklet grundlaget for en ny sundhedspolitik, ligesom der netop er vedtaget en ny samlende strategi for socialområdet udarbejdet i et samspil mellem politikere, medarbejdere og handicaprådet. Senest er der sikret 48 nye plejeboliger i et nyt byggeri til over 200 millioner kroner i en ny bebyggelse i Tommerup Stationsby.

LÆS OGSÅ Vordingborg finder ny direktør i styrelse

Byrådet har i forlængelse af velfærdsdirektørens udmelding besluttet, at det nuværende velfærdsområde opdeles i to direktørområder. Det betyder, at der skal ansættes en direktør for henholdsvis social og sundhedsområdet og til børn, unge og uddannelsesområdet. De to nye direktører forventes at tiltræde 1. august.

Velfærdsområdet dækker i dag cirka 60 procent af Assens Kommunes samlede økonomi og drift med et samlet budget på godt 1,4 milliarder kroner. masp@kl.dk 

Emneord
Navne, Forvaltning

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Velfærdsdirektør i Assens i søger nye udfordringer Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger