Foto: Høje-Taastrup Kommune
Foto: Høje-Taastrup Kommune
28.02.2020 kl. 11.53

Høje-Taastrup henter profil fra Socialstyrelsen

Høje-Taastrup Kommune ansætter ny direktør med bred erfaring.
tekst Martin S. Poulsen

Høje-Taastrup Kommune får fra 1. april ny direktør.

Det drejer sig om 51-årige Anya Krogh Manghezi, der kommer fra en stilling som vicedirektør i Socialstyrelsen. I Høje-Taastrup får hun ansvaret for borger- og arbejdsmarkedscentret, social- og handicapcentret samt sundheds- og omsorgscentret.

– Jeg er stolt af, at vi kan tiltrække en så dygtig profil som Anya. Med hendes viden, ledererfaring og klare blik for udfordringer og muligheder på området, så vil hun helt sikkert gøre en forskel. Anya er ambitiøs, og så er hun drevet af at finde hele løsninger for og med borgerne. Derudover er hun bevidst om, at vi som kommune kun kan skabe resultater for borgerne i samarbejde med vores omverden – og hun er netop dygtig til at opdyrke og udvikle gode rammer for samarbejde”, siger Michael Ziegler (K), borgmester i Høje-Taastrup Kommune i en pressemeddelelse.   

Anya Krogh Manghezi har godt 20 års erhvervserfaring hentet fra både departement, styrelser og region.

LÆS OGSÅ Vordingborg finder ny direktør i styrelse

– Jeg glæder mig rigtig meget. Høje-Taastrup Kommune er i gang med en ambitiøs udvikling, og er samtidig kendt som en dygtig og visionær kommune. Jeg ser frem til at blive en del af holdet. Jeg har i mange år arbejdet overordnet med velfærd i styrelser og region, og det er et privilegium nu at få mulighed for at udvikle og fremtidssikre velfærdsløsninger i tæt samspil med Høje-Taastrups borgere og øvrige aktører, siger Anya Krogh Manghezi i pressemeddelelsen.

På cv’et står en uddannelse som cand.scient.soc. fra Lunds Universitet og en bachelor i historie fra Roskilde Universitet. Derudover tæller cv’et blandt andet stillinger som fuldmægtig i Velfærdsministeriet, sektionsleder i Sundhedsstyrelsen, vicedirektør i Den Sociale Virksomhed i Region Hovedstaden og senest vicedirektør i Socialstyrelsen. masp@kl.dk 

Emneord
Navne, Forvaltning

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Høje-Taastrup henter profil fra Socialstyrelsen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger