Foto: Vordingborg Kommune
Foto: Vordingborg Kommune
28.02.2020 kl. 10.00

Vordingborg-direktør skifter til Greve

Ny direktør kommer til at arbejde på hjemmebane.
tekst Martin S. Poulsen

Byrådet i Greve Kommune har enstemmigt vedtaget, at 41-årige Jakob Thune skal ansættes som ny direktør i Greve Kommune.

Jakob Thune kommer fra en direktørstilling i Vordingborg Kommune, hvor han har været ansat de seneste tre år. Jakob Thune ansættes i Greve Kommune fra 1. april. 

Han kommer fra en stilling som børne- og kulturdirektør i Vordingborg Kommune. Om det bliver det samme område, han skal varetage i Greve Kommune, er endnu ikke fastlagt. Men på kommunens hjemmeside står der, at kommunaldirektør Claus Thykjær indtil april er direktør for center for børn og familier og for center for dagtilbud og skoler.  

– Jeg er meget glad for, at jeg nu får mulighed for at arbejde for den kommune, som jeg kender så godt. Greve Kommune er en meget veldrevet kommune, og jeg glæder mig til at bidrage til kommunens fortsatte udvikling til gavn for borgere og virksomheder, siger den kommende direktør i en pressemeddelelse.  

LÆS OGSÅ Vordingborg finder ny direktør i styrelse

Jakob Thune er opvokset i Greve og bor i kommunen med sin familie. Han er uddannet cand.scient.pol. Han har tidligere været ansat som konsulent i KL, som særlig rådgiver for justitsminister Morten Bødskov (S) og som centerchef i Greve Kommune. 

Kommunaldirektør Claus Thykjær ser frem til samarbejdet.

– I ansættelsesudvalget var vi enige om, at Jakob Thune er det rigtige valg til stillingen. Han forstår værdien af det, vi allerede kan i Greve. Samtidig er han også dygtig til at udvikle og skabe nye løsninger, siger Claus Thykjær.

Jakob Thune afløser Henrik Harder, der er blevet kommunaldirektør i Dragør. Jakob Thune er gift med Eje Andersen, og de har to drenge på syv og ni år sammen. I fritiden er han fodboldtræner i Greve Fodbold. masp@kl.dk 

LÆS OGSÅ Ny børne- og ungedirektør i Billund
Emneord
Navne, Forvaltning

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Vordingborg-direktør skifter til Greve Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger