Mette Jeppesen går fra konstitueret til fast fra 1. januar. Foto Ringsted Kommune
Mette Jeppesen går fra konstitueret til fast fra 1. januar. Foto Ringsted Kommune
18.12.2020 kl. 11.39

Mette Jeppesen ansat som kommunaldirektør i Ringsted

50-årige Mette Jeppesen har siden juni været konstitueret som kommunaldirektør i Ringsted. Hun er nu enstemmigt valgt som Ringsted Kommunes kommunaldirektør.

Mette Jeppesen er fra den 1. januar ny kommunaldirektør i Ringsted Kommune. Hun kom til til den midtsjællandsek kommune i oktober 2019, hvor hun blev ansat som direktør for de tekniske centre, og siden juni har hun været konstitueret kommunaldirektør efter fyringen af daværende kommunaldirektør Jacob Norby. Før hun kom til Ringsted Kommune 1. oktober 2019 var hun blandt andet direktør i Dragør Kommune.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Mette Jeppesen som ny kommunaldirektør.

Borgmester Henrik Hvidesten (V) glæder sig til det videre samarbejde med Mette Jeppesen.

– Vi kender selvfølgelig Mette, og jeg er glad for, at hun nu kan sætte sig fast i kommunaldirektørstolen her i Ringsted Kommune. I Ringsted Kommune er vi både internt og eksternt i gang med mange større initiativer, og jeg glæder mig til sammen med hende at fortsætte de gode udviklingsspor, vi allerede har sat i gang. De næste år har vi for eksempel et særligt fokus på at løfte folkeskolen og styrke indsatsen for sårbare børn og unge. Og internt skal Mette være med i den fortsatte udvikling af organisationen i tæt samspil med den øvrige direktion, ledere og medarbejdere, siger borgmester Henrik Hvidesten.

LÆS OGSÅ Stevns’ kommunaldirektør stopper

Mette Jeppesen er glæder sig til det videre arbejde i det hun opfatter som mulighedernes land.

– Ringsted Kommune er ikke længere ny for mig, Men jeg glæder mig alligevel til den nye rolle som kommunaldirektør. Jeg har lært Ringsted Kommune at kende som et sted, der virkelig er midt i mulighederne. Og jeg tror på, at vi kan realisere endnu flere af de muligheder og potentialer, som Ringsted Kommune har. Sammen med byrådet og den øvrige organisation glæder jeg mig til at fortsætte vores vej mod at skabe en endnu bedre kommune for borgerne, hvor der ligesom i dag er fokus på en kultur for samarbejde og udvikling, siger hun.

Mette Jeppesen er uddannet cand.scient.soc. og har snart 10 års ledererfaring fra den kommunale verden. Tidligere har hun også været ansat i KL og haft stillinger i flere kommuner. Privat bor hun i København. tkn@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Mette Jeppesen ansat som kommunaldirektør i Ringsted Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger