Anders M. Sørensen bliver ny økonomi- og digitaliseringsdirektør i Nyborg. Foto: Nyborg Kommune
Anders M. Sørensen bliver ny økonomi- og digitaliseringsdirektør i Nyborg. Foto: Nyborg Kommune
17.12.2020 kl. 11.42

Økonomichef bliver opgraderet til direktør

Nyborgs nu snart tidligere økonomichef bliver ansat i en nyoprettet stilling som økonomi- og digitaliseringsdirektør i kommunen.

55-årige Anders M. Sørensen bliver fra årsskiftet økonomi- og digitaliseringsdirektør i Nyborg Kommune. Han behøver dog ikke flytte sig så langt, da han i øjeblikket er økonomichef samme sted. Den stilling bliver dog nedlagt til fordel for den nyoprettede direktørstilling, som han er blevet udvalgt til blandt fem ansøgere.

– Jeg glæder mig til at blive en aktiv del af direktionen og er rigtig glad for at kunne fortsætte det gode samarbejde med de mange dygtige ledere og medarbejdere i Nyborg Kommune. Desuden er Nyborg Kommune inde i en meget spændende udvikling, hvor der i fremtiden bliver endnu mere fokus på tværgående samarbejde i forhold til at understøtte kerneopgaven, digitalisering og nye arbejdsformer, udbudsprocesser og grønne indkøb, sundhedsreformen, modernisering og effektivisering af den offentlige sektor, siger Anders M. Sørensen.

Han har 18 års erfaring som økonomichef i Nyborg. Forinden var han økonomi- og planlægningschef på Kolding Sygehus, planlægnings- og stabsmedarbejder i Fyns Amt og økonomisk konsulent på Odense Universitetshospital.

Som nyt direktionsmedlem i Nyborg får han ansvaret for økonomi, løn, udbud og indkøb, digitalisering og it-sikkerhed, it-drift og infrastruktur.

LÆS OGSÅ Region henter direktør i det kommunale

Et enigt ansættelsesudvalg med repræsentanter fra Økonomiudvalget, Hovedudvalget, direktionen, ledere og medarbejdere har fundet frem til, at Anders M. Sørensen er den rette mand til jobbet.

–  Han har nogle rigtig gode lederegenskaber og er fagligt dygtig med et stort overblik. Han er samtidig meget flittig, løsningsorienteret og er god til at samarbejde på tværs i organisationen, siger Nyborgs kommunaldirektør, Lars Svenningsen.

Anders M. Sørensen er uddannet cand.oecon. og har desuden suppleret med en masteruddannelse i offentlig ledelse.

Han er født og opvokset i Nyborg, men bor i dag i Odense med sin kone og deres tre børn. Når han ikke styrer økonomi og it i Nyborg er han motionsløber og -cyklist. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Økonomichef bliver opgraderet til direktør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger