PR-foto
PR-foto
09.12.2020 kl. 12.24

Overraskede kollegerne: SF-veteran udtræder efter 38 år i byrådet

74-årige Torben Smith (SF) forlader Faaborg-Midtfyn Kommunalbestyrelse ved årsskiftet.

Det stod slet ikke på dagsordenen, at tirsdagens møde i Faaborg-Midtfyn Kommunalbestyrelse bød på et farvel til et af medlemmerne.

Men først på mødet kunne borgmester Hans Stavnsager (S) fortælle, at han havde modtaget en anmodning om at udtræde af kommunalbestyrelsen fra Torben Smith (SF), der har været medlem af Faaborg-Midtfyn Kommunalbestyrelse siden starten i 2007. Før det sad han i Ringe Byråd. I alt 38 år i kommunalpolitik er det blevet til.

– Det bliver meget mærkeligt. Det gælder for mig og for alle andre. Vi har jo alle siddet her, mens du har været her. Vi har været vant til, at du vidste, hvad alle sagerne handlede om, og at du holdt os i ørene, når vi ikke lige havde 100 procent styr på fakta. Det bliver mærkeligt ikke have dig her mere. Men jeg er sikker på, du fortsat vil hive os i ørene, hvis vi ikke har helt styr på, hvad vi laver, sagde borgmester Hans Stavnsager ifølge Fyens Stiftstidende.

Hovedpersonen selv fortæller selv til avisen, at han ser frem til at have mere tid til sine syv børnebørn.

LÆS OGSÅ Borgmester trækker sig som spidskandidat

Torben Smith havde tidligere meddelt, at han ikke vil være spidskandidat for SF ved valget næste år. 38-årige Lea Sztuk Haahr går efter spidskandidaturet. Da hun i denne periode er førstesuppleant for partiet, bliver hun medlem af kommunalbestyrelsen 1. januar 2021 i stedet for Torben Smith. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Overraskede kollegerne: SF-veteran udtræder efter 38 år i byrådet Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger