Charlotte Storm Gregersen bliver ny økonomidirektør i Region Syddanmark. Foto: Region Syddanmark
Charlotte Storm Gregersen bliver ny økonomidirektør i Region Syddanmark. Foto: Region Syddanmark
01.12.2020 kl. 14.22

Region henter direktør i det kommunale

Økonomichef i Aarhus' sundheds- og omsorgsforvaltning bliver ny økonomidirektør i Region Syddanmark.

49-årige Charlotte Storm Gregersen, der er økonomichef i Aarhus Kommunes sundheds- og omsorgsforvaltning, skal være økonomidirektør i Region Syddanmark. Det oplyser regionen i dag tirsdag.

– Charlotte Storm Gregersen har arbejdet med økonomi- og målstyring og strategi i en stor politisk organisation gennem de sidste 15 år, og hun har et solidt og indgående kendskab til sundheds- og velfærdsområdet. Jeg er overbevist om, at vi med Charlotte har fundet lige præcis den økonomidirektør, som kan løfte den krævende opgave, det er at styre økonomien i en så stor og kompleks organisation, som en region er, siger Syddanmarks regionsdirektør, Jens Kraglund.

Charlotte Storm Gregersen har arbejdet som økonomichef i Aarhus siden 2015, hvor hun har været leder for omkring 70 ansatte. Tidligere har hun været ansat i Kommunernes Landsforening og i Finansministeriet. Hun er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet.

Hun er udvalgt blandt et felt på 15 ansøgere og ser især frem til at arbejde med sundhedsområdet.

LÆS OGSÅ Økonomichef bliver opgraderet til direktør

– Med de arbejdsområder, regionen har ansvaret for, byder den på det, jeg ser som det allermest spændende velfærdsområde i det offentlige. Det er jo også tydeligt, at sundheds- og velfærdsområdet fylder rigtig meget, når man spørger borgerne, hvad der betyder meget for dem. Derfor glæder jeg mig til at tage medansvar for, at regionen bliver drevet på den bedst mulige måde til gavn for både borgerne og de ansatte, siger hun.

Privat bor Charlotte Storm Gregersen i Skanderborg med sin mand og to af sine tre børn. Hun afløser Mogens Sehested Kristensen, der netop er gået på pension. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Region henter direktør i det kommunale Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger