Foto: Odense Kommune
Foto: Odense Kommune
01.12.2020 kl. 10.07

Efter smittetilfælde: Hele byrådet skal testes

En byrådspolitiker i Odense er testet positiv efter et byrådsmøde, så nu skal to byrådsmedlemmer i selvisolation og resten af byrådet testes for en sikkerheds skyld.

Coronasmitten er kommet helt ind i byrådssalen i Odense. Det socialdemokratiske byrådsmedlem Abdinoor Adam Hassan er nemlig blevet testet positiv efter et byrådsmøde. Det skriver byrådspolitikeren selv på sin åbne Facebook-profil.

– Ramt af Covid. Har det rimelig ok under omstændighederne. Alle, der har været tæt på mig siden i onsdags, er blevet kontaktet og bedt om at enten at teste sig eller isolere sig, skriver han.

På grund af smittetilfældet skal to byrådspolitikere, der har været tæt på Abdinoor Adam Hassan nu i selvisolation og testes to gange, ligesom resten af byrådet anbefales at lade sig teste, skriver Fyens Stiftstidende.

Abdinoor Adam Hassan arbejder til daglig som jobrådgiver i beskæftigelses- og socialforvaltningen i Odense Kommune, ligesom han er afdelingsformand i en boligafdeling i Vollsmose. Derfor er han i kontakt med mange mennesker, fortæller han til Fyens Stiftstidende.

LÆS OGSÅ Kommuner får navne på smittede borgere

– Selv om jeg har passet på, er jeg i kontakt med mange mennesker, så jeg havde på fornemmelsen, at jeg på et eller andet tidspunkt ville blive smittet, siger han.

I starten af november måned måtte også Aabenraas byråd igennem en omgang isolation og tests, efter et byrådsmedlem testede positiv efter et byrådsmøde. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Efter smittetilfælde: Hele byrådet skal testes Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger