Foto: Københavns Kommune
Foto: Københavns Kommune
28.08.2020 kl. 09.47

Københavnsk direktør stryger ’konstitueret’

Mikkel Boje bliver ny administrerende direktør for socialforvaltningen i København.

Det bliver den hidtidige konstituerede direktør, som bliver ny administrerende direktør for socialforvaltningen i Københavns Kommune.

40-årige Mikkel Boje fortsætter dermed i stillingen, men fra 1. september kan han stryge ”konstitueret” fra visitkortet.

Det oplyser Københavns Kommune i en pressemeddelelse efter at Københavns Borgerrepræsentation torsdag godkendte ansættelsen.

De seneste knap tre år har Mikkel Boje været fagdirektør i socialforvaltningen, og han glæder sig til at gå i gang med arbejdet.

LÆS OGSÅ Stevns-direktør rykker til affaldsselskab

– Som Danmarks største socialforvaltning skal vi gå forrest, når der skal findes nye svar på områdets udfordringer, siger han blandt andet.

Også socialborgmester Mia Nyegaard (R) ser frem til samarbejdet.

– Mikkel har et stort kendskab til socialområdet – og han brænder for det. Han er kendt i forvaltningen som analytisk stærk, helt igennem troværdig og visionær leder, der går op i sin organisation og sine medarbejdere. Mikkel har den krævede politiske og strategiske tæft, som er et must i en politisk ledet organisation som socialforvaltningen. mdbr@kl.dk

Emneord
Forvaltning, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Københavnsk direktør stryger ’konstitueret’ Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger