Mikael Smed, borgmester i Vordingborg, er gået i hjemmeisolation. Foto: Vordingborg Kommune
Mikael Smed, borgmester i Vordingborg, er gået i hjemmeisolation. Foto: Vordingborg Kommune
26.08.2020 kl. 11.43

Borgmester i coronaisolation: Skal lede byrådsmøde på distancen

Vordingborgs borgmester, Mikael Smed (S), er gået i isolation i privaten, efter han har været i kontakt med coronasmittet.

Når Vordingborg Kommunalbsetyrelse mødes til byrådsmøde onsdag aften, bliver det uden borgmester Mikael Smeds (S) tilstedeværelse. Han er nemlig gået i frivillig isolation i sit hjem, efter han har haft kontakt med en person, der er blevet testet positiv for coronavirus. Det oplyser Vordingborg Kommune.

Mikael Smed deltog i en privat fest, hvor en anden gæst senere er blevet testet positiv for coronavirus. Derfor er borgmesteren gået i isolation i sit hjem på Møn.

– For at følge råd fra Styrelsen for patientsikkerhed har borgmester Mikael Smed valgt at gå i hjemmeisolation, efter at han til en privat fest har været i kontakt med en person som efterfølgende er testet positiv, oplyser kommunen.

Mikael Smed er blevet testet for corona og afventer nu svar på prøven. Han har dog ingen symptomer. Prøvesvaret kan det tage op til tre dage at få, men allerede i aften onsdag skal der være byrådsmøde. Det kan borgmesteren ikke deltage i, og han må derfor deltage på distancen. jki@kl.dk

LÆS OGSÅ KL til minister: Genindfør de virtuelle byrådsmøder

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Borgmester i coronaisolation: Skal lede byrådsmøde på distancen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger