Privatfoto
Privatfoto
20.08.2020 kl. 13.55

Byrådsmedlem og bestyrelse forlader DF i protest

Kommunalbestyrelsesmedlem Kim Kristensen fortsætter som løsgænger i Herlev i protest mod Dansk Folkepartis ledelse på Christiansborg.

Der er ikke længere noget, der hedder Dansk Folkeparti i Herlev.

Partiet har ganske vist stadig nogle menige medlemmer i kommunen, men de seks medlemmer af bestyrelsen for lokalforeningen har meldt sig ud sammen med det eneste medlem af kommunalbestyrelsen, Kim Kristensen.

Han vil nu fortsætte som løsgænger, siger han til Ekstra Bladet.

– Vi skal lave stunts for enhver pris. Det er ren spin og intet indhold, forklarer Kim Kristensen.

LÆS OGSÅ Sophie Hæstorp: Jeg vil være overborgmester i København

Beslutningen kommer i kølvandet på en sag om den tidligere næstformand for lokalforeningen, Mette Qwinten, der i et Facebook-opslag rasede mod nogle ballademagere i kommunen.

/ScaledImages/_Global_Artikelbilleder_Online_Diverse___DF-Herlev_645.jpg

Som det fremgår af Dansk Folkepartis hjemmeside findes lokalafdelingen i Herlev ikke længere. Screenshot/Danske Kommuner

Med sit opslag gjorde hun kun problemet større, mente bestyrelsen og Kim Kristensen, der sammen med et flertal i byrådet havde indført øget overvågning og hyret et privat vagtværn.

Det endte derfor med, at bestyrelsen stillede et mistillidsvotum mod hende. Her bakkede den øverste ledelse på Christiansborg hende imidlertid op – og det har nu fået bestyrelsen til at gå af og forlade partiet. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Byrådsmedlem og bestyrelse forlader DF i protest Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger