Arkivfoto
Arkivfoto
18.08.2020 kl. 12.48

Sønderborg henter ny direktør i egne rækker

Tidligere fagchef bliver ny kultur- og erhvervsdirektør.

Efter at have været konstituteret i stillingen siden 18. juni, bliver 47-årige Nicolai Dupont Heidemann nu udpeget som ny direktør for kultur og erhverv i Sønderborg Kommune. 

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse. 

– Jeg er rigtig glad for, at vi med Nicolai Dupont Heidemann har fundet en ny direktør med en stærk kulturbaggrund, som også har et godt udsyn på erhverv og turisme. Det er et godt match til den forvaltning, han skal stå i spidsen for, så der sker en øget koordinering og samarbejde mellem erhverv, kultur, handel og turisme. Det skal styrke Sønderborg Kommunes profil, så endnu flere får lyst til at bosætte sig i kommunen, siger borgmester Erik Lauritzen (S). 

Kommunaldirektør Tim Hansen glæder sig også over rekrutteringen.

LÆS OGSÅ Direktør Karin Holland stopper i Horsens Kommune

– Nicolai har igennem fire år som afdelingschef vist, at han er klar til næste niveau som forvaltningsdirektør i Sønderborg Kommune. Og jeg er både glad og stolt over, at vi internt med vores lederudvikling kan forme fremtidige ledere til direktionsniveauet i kommunen, siger han.

Inden konstitueringen var Nicolai Dupont Hedemann chef for kultur, idræt og fritid i Sønderborg, og tidligere har han været kultur- og bibliotekschef i Kolding Kommune. Han er uddannet cand.mag. i historie og samfundsfag, gift og far til tre. mdbr@kl.dk

Emneord
Forvaltning, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Sønderborg henter ny direktør i egne rækker Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger