Helge Adam Møller satser nu på regionsrådet. Foto: Privat
Helge Adam Møller satser nu på regionsrådet. Foto: Privat
10.08.2020 kl. 12.00

Den gamle kriger forlader byrådet i Næstved

Den 77-årige pensionerede major Helge Adam Møller (K) forlader byrådet i Næstved ved næste valg. Men politik forlader han ikke.

Det er som et led i en omorganisering af de konservative tropper i Næstved, at Helge Adam Møller forlader posten, som lederen af De konservative i byrådet i Næstved Kommune fra næste valgperiode.

Det forhenværende mangeårige medlem af Folketinget har i denne omgang siddet to perioder i byrådet.  Han har tidligere siddet i byrådet fra 1982 til 1993.

Men den 77-årige konservative politiker er slet ikke færdig med politik. Ifølge Sjællandske Medier er planen, at Helge Adam Møller til valget i 2021 stiller op til regionsrådet i Region Sjælland.

– Nu har jeg og vi konservative fundet den rigtige til at stå i spidsen for den konservative byrådsgruppe, siger Helge Adam Møller til Sjællandske Medier.

LÆS OGSÅ Nye Borgerlige overvejer at stille op uden spidskandidat

Den rigtige hedder Rune Kristensen. Han har været landsformand for KU, er uddannet cand.scient.pol. og arbejder som chefkommunikationskonsulent i Danske Bank. Han er tilflytter til kommunen og stiller op som de konservatives borgmesterkandidat. Der er opstillingsmøde hos De konservative 24. august.

Det andet konservative byrådsmedlem, Anette Brix, genopstiller. tkn@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Den gamle kriger forlader byrådet i Næstved Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger