Helge Adam Møller satser nu på regionsrådet. Foto: Privat
Helge Adam Møller satser nu på regionsrådet. Foto: Privat
10.08.2020 kl. 12.00

Den gamle kriger forlader byrådet i Næstved

Den 77-årige pensionerede major Helge Adam Møller (K) forlader byrådet i Næstved ved næste valg. Men politik forlader han ikke.

Det er som et led i en omorganisering af de konservative tropper i Næstved, at Helge Adam Møller forlader posten, som lederen af De konservative i byrådet i Næstved Kommune fra næste valgperiode.

Det forhenværende mangeårige medlem af Folketinget har i denne omgang siddet to perioder i byrådet.  Han har tidligere siddet i byrådet fra 1982 til 1993.

Men den 77-årige konservative politiker er slet ikke færdig med politik. Ifølge Sjællandske Medier er planen, at Helge Adam Møller til valget i 2021 stiller op til regionsrådet i Region Sjælland.

– Nu har jeg og vi konservative fundet den rigtige til at stå i spidsen for den konservative byrådsgruppe, siger Helge Adam Møller til Sjællandske Medier.

LÆS OGSÅ Endnu en V-borgmester stopper

Den rigtige hedder Rune Kristensen. Han har været landsformand for KU, er uddannet cand.scient.pol. og arbejder som chefkommunikationskonsulent i Danske Bank. Han er tilflytter til kommunen og stiller op som de konservatives borgmesterkandidat. Der er opstillingsmøde hos De konservative 24. august.

Det andet konservative byrådsmedlem, Anette Brix, genopstiller. tkn@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Den gamle kriger forlader byrådet i Næstved Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger