Mette Gommesen (t.v.) er ny beskæftigelseschef, mens Vickie Nellemann Kramer (t.h.) er ny socialchef. (Foto: Nyborg Kommune)
Mette Gommesen (t.v.) er ny beskæftigelseschef, mens Vickie Nellemann Kramer (t.h.) er ny socialchef. (Foto: Nyborg Kommune)
05.08.2020 kl. 14.35

To nye chefer i Nyborg

Nyborg Kommune har ansat to nye chefer på social- og beskæftigelsesområdet. Begge er rekrutteret internt.

Merete Gommesen bliver ny beskæftigelseschef, mens Vickie Nellemann Kramer bliver ny socialchef i Nyborg Kommune. Det meddeler kommunen.

Merete Gommesen kommer fra en stilling som afdelingsleder i Nyborg Kommune, hvor hun har været siden 1. maj 2018. Hun har en diplomuddannelse i ledelse og erfaring fra beskæftigelsesområdet, som hun siger, at hun brænder for.

– Jeg glæder mig enormt meget til at fortsætte det gode arbejde, der er igangsat i Jobcenter Nyborg. Jeg er optaget af, at Nyborg Kommune fortsætter med at få udviklet beskæftigelsesindsatsen og få skabt muligheder for tilknytning til arbejdsmarkedet for kommunens borgere, siger Merete Gommesen.

Gommesen er 58 år gammel og mor til to voksne børn. Hun og hendes mand bor i Kerteminde.

LÆS OGSÅ Koldingchef vender tilbage til det fynske

Den nye socialchef, Vickie Nellemann Kramer, kommer også fra en stilling internt i kommunen. Siden 1. april 2019 har hun nemlig været leder af Socialafdelingens Myndighedsafdeling. Hun er uddannet socialrådgiver og har taget en diplomuddannelse i ledelse.

– Jeg ser frem til at påtage mig det store ansvar, hvor jeg vil have et fokus på udvikling af og kvalitet i kerneopgaven. En anden vigtig kæphest for mig bliver også at indgå i det tværfaglige samarbejde med både mine chefkollegaer og sidst men ikke mindst med de dygtige medarbejdere i Socialafdelingen, og samtidig få skabt nogle gode eksterne samarbejdsrelationer med øvrigt sektorer, siger Vickie Nellemann Kramer.

Nellemann Kramer er 42 år gammel, har en søn på ni år og bor i Brenderup.

Begge de nye chefer er blevet udvalgt af et enigt ansættelsesudvalg, der skulle vælge mellem et felt af kandidater. jki@kl.dk

LÆS OGSÅ Vordingborg ansætter borger- og arbejdsmarkedschef

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: To nye chefer i Nyborg Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger