Hvidovre Rådhus. (Foto: Hvidovre Kommune / Ebbe Forup)
Hvidovre Rådhus. (Foto: Hvidovre Kommune / Ebbe Forup)
15.04.2020 kl. 13.47

Slut med Konservative i Hvidovre

To medlemmer af Konservative i Hvidovre har meldt sig ud af partiet.

De to Konservative medlemmer af byrådet i Hvidovre har forladt partiet og er nu løsgængere. Det meddeler de to medlemmer Lisa Skov og Steen Ørskov Larsen på deres facebook-sider.

De forklarer begge, at udmeldingen af partiet sker efter interne stridigheder. Steen Ørskov Larsen kalder det for en mærkelig dag.

– Jeg har efter lange overvejelser meldt mig ud af Danmarks bedste parti – Det Konservative Folkeparti – og er fra nu løsgænger i kommunalbestyrelsen i Hvidovre. Det samme er min politiske kollega, Lisa Skov. Det sker efter et længerevarende forløb, hvor der er opstået uoverensstemmelser mellem enkelte medlemmer af vor lokale vælgerforening og Lisa og jeg. Der er grænser for, hvad jeg vil lægge ryg til – og den er bare overskredet, skriver han på facebook.

Hverken Steen Ørskov Larsen eller Lisa Skov kommer nærmere ind på, hvad de interne stridigheder dækker over. De kalder det dog begge for en svær beslutning at forlade deres gamle parti.

LÆS OGSÅ KKR-formand fortsætter i Midtjylland, men næstformandsposten skifter hænder

– Det er ikke let, at træffe sådan en beslutning – især fordi der er mange venner, medlemmer, vælgere og andre, som man skuffer – men jeg er også skuffet. Jeg kan dog berolige med, at jeg fortsætter mit politiske virke med samme holdninger og værdier, som jeg gik til valg på, skriver Steen Ørskov Larsen.

Steen Ørskov Larsen blev valgt ind i Hvidovre Byråd første gang ved valget i 2005 og har repræsenteret partiet indtil nu. I den nuværende valgperiode er han 2. viceborgmester og formand for teknik- og miljøudvalget.

Lisa Skov har siddet i byrådet siden 2018, hvor Konservative med en lille vælgerfremgang gik fra et til to mandater i Hvidovre.

De vil nu begge være løsgængere. jki@kl.dk

LÆS OGSÅ Job tvinger nyvalgt ud af økonomiudvalg
Emneord
Navne, Byråd

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Slut med Konservative i Hvidovre Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger