Arkivfoto
Arkivfoto
02.04.2020 kl. 12.01

Afbud og svensk aflysning skaber usikkerhed om Folkemødet

Fredag afgøres det endeligt, om Folkemødet gennemføres som planlagt.
tekst Mads Brandsen

Efter at Folkemødets svenske forbillede, Almedalsveckan, tirsdag har meddelt, at årets arrangement bliver aflyst, er der nu fornyet tvivl om, hvorvidt Folkemødet på Bornholm også ender med en aflysning.

Mandag meddelte en af de helt store aktører på Folkemødet, Fagbevægelsens Hovedorganisation, at den ikke finder det sundhedsmæssigt forsvarligt at gennemføre Folkemødet.

– Vi kommer under ingen omstændigheder til at deltage, sagde formand Lizette Risgaard til TV 2 mandag.

Den melding gælder både selve FH og alle FH’s fagforbund, der tæller eksempelvis Danmarks Lærerforening, BUPL, FOA, HK og Dansk Metal.

LÆS OGSÅ Folkemødet 2020 aflyses

Folkemødet oplyser på sin hjemmeside, at bestyrelsen bag festivalen mødes fredag alene for at drøfte afholdelsen af Folkemødet 2020.

– Vi står i en svær situation, og overfor en svær beslutning. Derfor mener vi, at der er behov for et klarere billede af effekten af de tiltag, regeringen har gennemført, før vi kan træffe en beslutning, skriver Folkemødet på sin hjemmeside.

Mens Folkemødet 2020 er planlagt til at finde sted 11.-14. juni, skulle Almedalsveckan først afholdes fra 28. juni-5. juli. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Afbud og svensk aflysning skaber usikkerhed om Folkemødet Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger