Kate Bøgh går på pension med udgangen af februar 2020. (Foto: Favrskov Kommune)
Kate Bøgh går på pension med udgangen af februar 2020. (Foto: Favrskov Kommune)
25.09.2019 kl. 17.09

Går på pension efter 25 år som leder: "Jobbet er meget krævende"

Favrskov Kommunes direktør for social og sundhed går på pension. Jobbet er meget krævende, og hun vil prioritere andre dele, forklarer hun.

Efter 25 år som chef og direktør har Favrskovs social- og sundhedsdirektør, Kate Bøgh, besluttet sig for at gå på pension. Det meddeler Favrskov Kommune.

Hun kalder det et stort privilegie at bidrage til velfærdssamfundet igennem 25 år som chef og direktør i forskellige kommuner.

– Opbakning fra og et tillidsfuldt samarbejde med byrådet har bevirket, at vi i direktionen sammen med engagerede chefer, ledere og medarbejdere har kunnet arbejde målrettet for at skabe de bedste betingelser for borgerne i Favrskov. Et arbejdsliv, der både har været meget inspirerede og givende. Men jobbet som direktør er også meget krævende, både hvad angår opgaver og ansvar. Tiden er derfor kommet til at prioritere andre dele af mit liv, siger Kate Bøgh.

Borgmester Nils Borring (S) siger, at Favrskov mister en erfaren og kompetent direktør.

– Med Kate Bøghs beslutning om at gå på pension mister Favrskov Kommune en erfaren og meget kompetent direktør. Kate har været en meget handlekraftig direktør, der samtidig har blik for at finde løsninger. Derudover har Kate bidraget med en bred kontaktflade regionalt og nationalt, hvilket har været et stort aktiv for Favrskov Kommune, siger han.

Kate Bøgh er uddannet jurist og startede sin karriere i det offentlige i 1993 efter at have arbejdet i det private erhvervsliv i en årrække. Blandt flere forskellige stillinger i det kommunale har hun fra 2007 til juli 2012 været social- og sundhedsdirektør i Middelfart Kommune. Derefter begyndte hun som direktør i Favrskov Kommune.

Hun går på pension med udgangen af februar næste år. jki@kl.dk

LÆS OGSÅ Silkeborg har fundet ny koncerndirektør
Emneord
Ledelse, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Går på pension efter 25 år som leder: "Jobbet er meget krævende" Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger