Inger Bech filmer det gode liv og hjælper andre til at fortælle de gode historier fra deres lokalområde  Foto: Ringkøbing-Skjern
Inger Bech filmer det gode liv og hjælper andre til at fortælle de gode historier fra deres lokalområde Foto: Ringkøbing-Skjern
02.09.2019 kl. 09.00

Borgerne er vilde med at fortælle den gode mobilhistorie

I Ringkøbing-Skjern vil borgerne rigtig gerne være med til at udbrede kommunens vision om det gode liv i Naturens Rige med mobiltelefonen.
tekst Tom Ekeroth

Der er rift om pladserne til at lære, hvordan man som borger på en lille mobilfilm kan fortælle om det gode liv i lokalområderne i Naturens Rige, Ringkøbing-Skjern Kommune. Der er allerede nu overtegnet og venteliste til et kursusforløb, der i et samarbejde mellem Frivillig Vest og kommunens profilerings- og bosætningssekretariat starter torsdag 12. september på Innovest i Skjern. Der fortsættes med en anden del 2. oktober.

På kurset vil mobilmaker Inger Bech dele ud af sine erfaringer og komme med tips og tricks til at finde de gode historier og bruge dem til at gøre et arrangement eller lokalområdet kendt vidt og bredt. Der bliver også mulighed for at øve sig i at filme i praksis.

Stolte borgere tiltrækker nye borgere

Kursusforløbet "Fortæl den gode historie med mobilfilm" er et led i Ringkøbing-Skjern Kommunes arbejde med at få kommunens borgere til aktivt at deltage i markedsføringen af "Det gode liv i Naturens Rige". Målet er både at vise borgere og folk udefra, at vi har meget at være stolte af, og at tiltrække nye borgere til kommunen.

Flertallet af kommunens borgere er allerede stolte af at bo i kommunen. Det viste en borgerpanelundersøgelse, der blev offentliggjort i sommer.

LÆS OGSÅ Helt vildt mange kommuner vil være den vildeste

Blandt de kommende kursusdeltagere er også flere af de borgere, der allerede med Inger Bech på sidelinjen har leveret mange gode historier på mobilfilm på Facebook-siden: Det gode liv i Naturens Rige.

Der er endnu ikke taget stilling til, om der bliver plads til de interesserede på ventelisten og andre på nye kursusforløb. Det sker, når det aktuelle kursusforløb senere evalueres. tek@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Borgerne er vilde med at fortælle gode historier Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger