Foto: Middelfart Kommune
Foto: Middelfart Kommune
22.10.2019 kl. 10.30

Ny kommunaldirektør i Middelfart Kommune

Willy Feddersen bliver ny kommunaldirektør i Middelfart Kommune.

Et enigt byråd i Middelfart Kommune besluttede mandag aften at udpege Willy Feddersen, 56 år, som ny kommunaldirektør i Middelfart Kommune.

Her får han til opgave at fortsætte og udvikle kommunens arbejde med velfærd, bosætning, grøn omstilling og vækst, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Willy Feddersen kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Haderslev Kommune og har over 25 års ledelseserfaring fra blandt andre Haderslev og Aabenraa Kommuner.

Han har siden 2012 været kommunaldirektør i Haderslev Kommune og har før det blandt andet været direktør for Børn og Skole i Aabenraa Kommune og erhvervs- og kulturdirektør i Haderslev Kommune.

LÆS OGSÅ Faaborg-Midtfyn udfylder ledig direktørstilling

 – Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg fra sidelinjen har fulgt udviklingen af Middelfart Kommune med stor interesse, og da muligheden for at søge stillingen som kommunaldirektør opstod, havde jeg ikke brug for lang betænkningstid, siger han.

Borgmester i Middelfart Kommune, Johannes Lundsfryd Jensen (S) ser frem til samarbejdet med Willy Feddersen.

– I Willy Feddersen har vi først og fremmest fået en utrolig stærk og erfaren leder. Willy har et usædvanligt godt kendskab til alle dele af den kommunale virksomhed og samtidig et rigtig godt blik for, hvad der skal til for at få borgere, virksomheder og foreninger til at spille sammen om at skabe udvikling og fremdrift i et område.

Willy Feddersen tiltræder i sit nye job 1. december 2019. Han afløser Steen Vinderslev, som blev kommunaldirektør i Furesø den 1. august. frov@kl.dk   

LÆS OGSÅ Bornholm henter chef med ø-erfaring

Blå bog

Willy Feddersen er 56 år og født og opvokset på Tønder-egnen. Han blev student i 1981 og blev efterfølgende kandidat i statskundskab fra Århus Universitet i 1989.

Han har været leder siden 1993, hvor han blev ansat som afdelingsleder i Social- og Sundhedsforvaltningen i Haderslev Kommune.

I 2000 blev Willy Feddersen udviklings- og kulturchef og i 2007 erhvervs- og kulturdirektør. I 2009 blev han udpeget som Stabsdirektør.

I 2011 blev Willy Feddersen ansat som direktør for Børn og Skole i Aabenraa Kommune, inden han året efter fik jobbet som kommunaldirektør i Haderslev Kommune. 

Emneord
Navne, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny kommunaldirektør i Middelfart Kommune Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger