Karen Storgaard Larsen Foto: Aabenraa Kommune
Karen Storgaard Larsen Foto: Aabenraa Kommune
10.10.2019 kl. 10.30

Personalechef bliver ny direktør i Aabenraa Kommune

Karen Storgaard Larsen, nuværende personalechef i Aabenraa Kommune, bliver Aabenraa Kommunes social- og sundhedsdirektør fra 1. november.
tekst Tom Ekeroth

– Jeg har i de sidste to og et halvt år lært Aabenraa Kommune at kende som et godt sted at arbejde og være. Og jeg ved, at Social & Sundhed har dedikerede medarbejdere, der vil det bedste for kommunens borgere. Jeg glæder mig til som direktør at stille mig i spidsen for, at der er en høj kvalitet i den velfærd, der bliver leveret til kommunens borgere.

Sådan siger Aabenraa Kommunes nye social- og sundhedsdirektør, 41-årige Karen Storgaard Larsen, og nuværende personalechef samme sted. Hun har tidligere arbejdet som HR-chef i Region Syddanmark på psykiatriområdet samt været ansat i personaleafdelingen i Fredericia Kommune.

– Jeg kender Karen som en faglig og dygtig personalechef, der har stærke værdier, som Aabenraa Kommune vil få gavn af med hende som ny social- og sundhedsdirektør. Jeg glæder mig til fortsat at arbejde sammen med Karen, som ved, at hun arbejder i en velfungerende kommune, hvor projekter bliver til virkelighed hos vores borgere, siger borgmester Thomas Andresen (V).

– Jeg ser frem til at arbejde sammen med Karen, der kommer med en viden, som kan være med til at understøtte den retning, vi har sat i Aabenraa Kommune på social- og sundhedsområdet. Hun vil helt sikkert udfordre udvalget på den gode måde, så vi bliver klogere, men samtidig vil vi som et erfarent formandskab give hende den ballast, hun har brug for i sit nye job, siger formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Karsten Meyer Olesen (S),

LÆS OGSÅ Varde får ny socialchef

Karen Storgaard Larsen, der er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, kommer til at arbejde som direktør i en veldreven kommune, der er inde i en positiv udvikling 41-årige Karen Storgaard Larsen bor til dagligt i Kolding med sin mand, Ole, og tre børn. tek@kl.dk  

Emneord
Ledelse, Social

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Personalechef bliver ny direktør i Aabenraa Kommune Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger