Marianne Sørensen Foto: Digitaliseringsstyrelsen
Marianne Sørensen Foto: Digitaliseringsstyrelsen
09.10.2019 kl. 10.30

Ny direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Direktionen i Københavns Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning har fået et nyt medlem.
tekst Tom Ekeroth

Borgerrepræsentationen har godkendt at ansætte Marianne Sørensen som ny fagdirektør 1. december 2019. Marianne Sørensen har siden 2016 været vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Den nye fagdirektør har tidligere været ansat i Finansministeriet og Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune. Siden 2011 har hun varetaget en række lederposter og opgaver i Digitaliseringsstyrelsen og stået i spidsen for store offentlige it-udviklingsprojekter.

Beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) siger om valget af Marianne Sørensen:

– Vi har valgt Marianne Sørensen, fordi hun har stærke ledelseskompetencer og stor gennemslagskraft. Jeg tror på, at hun med sit drive, personlighed og store erfaring kan levere stærke resultater sammen med resten af direktionen og medarbejderne i BIF, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med Marianne om at fastholde et erhvervsliv i vækst, skaffe endnu flere københavnere i job eller uddannelse og fremme integrationen, siger borgmesteren

LÆS OGSÅ Silkeborg har fundet ny koncerndirektør

Marianne Sørensen ser også frem til samarbejdet:

– Jeg glæder mig meget til at møde alle medarbejdere, politikere og samarbejdspartnere og blive en del af det hold, der skal udvikle beskæftigelses- og integrationsområdet i landets største kommune. Det er en særdeles vigtig og spændende opgave, som jeg ser frem til at komme i gang med. Jeg vil gøre mit yderste for at omsætte de politiske ambitioner til virkelighed og levere den bedst mulige indsats til borgere og virksomheder.

Direktionen i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune består nu af administrerende direktør Tanja Franck, ressourcedirektør Jeppe Bøgh Andersen og fagdirektør Marianne Sørensen. tek@kl.dk 

Emneord
Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger