Foto: Aabenraa Kommune
Foto: Aabenraa Kommune
22.11.2019 kl. 08.55

Kommune erkender fejl efter at have brugt 700.000 kroner på privat bro

Aabenraa Kommune har brugt 700.000 kroner på en privatejet bro. Kommunen erkender fejlen, men vil ikke sende regningen videre.
tekst Frederik Overby Vinding

I Aabenraa Kommunes register stod en bro opført som kommunal ejendom, og der blev derfor brugt 700.000 skattekroner på at opføre en ny. Det viser sig nu, at broen er privat og har været det i mere end ti år.

Det skriver JydskeVestkysten.

– Vi har lavet en beklagelig fejl. I det register, vi har over broer, som vi ejer og skal holde vedlige, står den. Så da det blev vurderet, at den var i så dårlig stand, at den skulle fornys, var vores driftsenhed ude og sætte en ny bro op. Det er der brugt 700.000 kroner på, siger direktøren for kultur, miljø og erhverv, Stig Werner Isaksen, i en mail til JydskeVestkysten

Det er mange penge, erkender direktøren, men der er ikke så meget at gøre ved det.

LÆS OGSÅ Kommuner skubber milliardstor regning foran sig
FOR ABONNENTER

– Den konkrete medarbejder har handlet i god tro. Helt konkret kommer vi nu til at gå hele registeret igennem, så vi kan være sikre på, at vi ikke kommer til at bruge flere af den slags penge, siger Stig Werner Isaksen.

Han fortæller, at det ikke kommer på tale at sende regningen videre til de private, der har vedligeholdelsespligten, fordi kommunen begik fejlen. frov@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kommune erkender fejl efter at have brugt 700.000 kroner på privat bro Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger