Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
01.01.0001

It-gigant investerer halv million i uddannelse af lærere og pædagoger i Odense

Facebook og Odense Kommune er gået sammen i et samarbejde, der skal støtte opkvalificeringen af lærere og pædagoger, så de bedre kan forberede børn til at leve i en by, hvor teknologi er i højsædet.
tekst Frederik Overby Vinding

Torsdag morgen præsenterer Odense Kommune på Seden Skole et nyt samarbejde med it-giganten Facebook. Den nye aftale mellem de to parter kommer til at have en værdi af 500.000 kroner.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Den nye strategi fra kommunen har blandt andet som mål at uddanne Odense Kommunes lærere og pædagoger, så de bliver bedre til at uddanne og danne byens børn til at agere i Odense i en fremtid, hvor byen blandt andet skal leve af teknologi og digitalisering.

Kommunen selv har sat 50 millioner kroner af til projektet over en periode på 10 år, mens der derudover skal hentes 50 millioner kroner ind gennem samarbejdsaftaler med erhvervslivet, fonde og uddannelsessteder, så der i alt kan spyttes 100 millioner kroner i den nye strategi.

LÆS OGSÅ Nyt it-system hiver besparelser hjem i millionklassen

– Jeg er stolt af, at Facebook så kort tid efter etableringen i Odense melder sig på banen som en markant samarbejdspartner. Styrken i den nye strategi er, at vi har indset, at dannelse og uddannelse af vores børn til fremtiden ikke alene er et dagtilbudsprojekt eller et skoleprojekt, men et byprojekt. Jeg håber, at flere af vores virksomheder vil følge efter, så vi kan nå målet om at fordoble de 50 millioner kroner, som byrådet har sat af, siger børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen (B) til Fyens Stiftstidende. frov@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: It-gigant investerer halv million i uddannelse af lærere og pædagoger i Odense Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger