Foto: Odense Kommune
Foto: Odense Kommune
20.11.2019 kl. 12.28

Odense dropper julefrokosten for 4.500 ansatte

Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune har valgt at spare julefrokosten væk i år. En besparelse på 900.000 kroner, vurderer direktør.

Hvis de 4.500 ansatte i Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune vil holde julefrokost i år, så skal de  selv have pengene op af lommen.

Der må ikke bruges kommunale kroner på den slags i år, er det blevet indskærpet fra den øverste ledelse i forvaltningen. Julegaver bliver der heller ikke noget af, og det har der ikke været i mange år.

Det skriver Fyens.

– Vores økonomiske situation er så ugunstig, at vi har truffet en beslutning om, at vi kun bruger penge på det absolut mest nødvendige. Vi har allerede et overforbrug, og det skal vi selv tjene ind igen næste år. Det er rigtigt ærgerligt, og jeg håber, at det kun bliver i år, siger administrerende direktør i Ældre- og Handicapforvaltningen, Gitte Østergaard til Fyens Stiftstidende.

LÆS OGSÅ Venstre kræver skattesmækket fjernet fra udligningsreformen

Gitte Østergaard anslår, at der hidtil har været brugt omkring 200 kroner per medarbejder på de årlige julefrokoster. Med en forvaltning på knap 4.500 ansatte giver det en omkostning på omkring 900.000 kroner. frov@kl.dk  

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Odense dropper julefrokosten for 4500 ansatte Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger