Lars-Christian Brask (th) ses her med Alex Vanopslagh. PR-foto
Lars-Christian Brask (th) ses her med Alex Vanopslagh. PR-foto
01.11.2019 kl. 10.28

Viceborgmester skifter til LA

2. viceborgmester i Roskilde, Lars-Christian Brask, forlader Venstre til fordel for Liberal Alliance.
tekst Mads Brandsen

Med 2,5 procent af stemmerne ved sidste kommunalvalg var Liberal Alliance et stykke fra at få en af de 31 pladser i Roskilde Byråd.

Men det får partiet nu. Partiskiftet kommer i kølvandet på, at flere markante profiler på den landspolitiske scene har sagt farvel og tak.

2. viceborgmester Lars-Christian Brask, der har siddet i byrådet for Venstre siden 2013, forlader sit parti til fordel for det, han kalder det "revitaliserede Liberal Alliance".

– Det her skal ses som et positivt tilvalg af de stærke liberale værdier, som er Liberal Alliances DNA. Jeg har været rigtig glad for min tid i Venstre, men jeg ser mig selv og min politiske fremtid i det revitaliserede Liberal Alliance med Alex Vanopslagh i spidsen, siger Lars-Christian Brask i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ Partihop: LA findes ikke mere på Københavns Rådhus

Han bydes også velkommen af partiets politiske leder, Alex Vanopslagh.

– Vi er meget glade for, at Lars-Christian Brask har valgt os til og viser os den tillid, at han har lyst til at melde sig ind i partiet, siger han.

Lars-Christian Brask, der også tidligere har været folketingskandidat for Venstre, håber også på at blive opstillet til Folketinget for sit nye parti. Han meddeler også allerede nu, at han agter at genopstille til byrådet. mdbr@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Viceborgmester skifter til LA Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger