Arkivfoto
Arkivfoto
01.11.2019 kl. 10.06

Frederikssund Kommune har fundet ny kommunaldirektør

Frederikssund Kommune henter ny kommunaldirektør. Den nye topchef blev tidligere på året fritaget for tjeneste i Frederiksberg Kommune.

Frederikssund Kommune har valgt 58-årige Torben Kjærgaard som ny kommunaldirektør. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Frederikssunds borgmester, John Schmidt Andersen (V), siger, at kommunen har fået en ny topchef med stor erfaring i kommunale forhold.

– Han har dygtigt løftet opgaven som kommunaldirektør flere gange før. Derfor ser jeg frem til at få en ny spiller på holdet, der kender den kommunale verden ud og ind, og som – sammen med byrådet – kan sikre både drift og udvikling i Frederikssund Kommune, siger han.

Torben Kjærgaard kommer senest fra en stilling som kommunaldirektør i Frederiksberg Kommune. Her arbejdede han i mere end syv år, indtil han i juni 2019 – kort tid efter Simon Aggesen (K) tiltrådte som borgmester – blev opsagt og fritaget for tjeneste. Forklaringen lød, at kommunen ønskede en anden profil til stilllingen.

LÆS OGSÅ Skanderborg ansætter ny kommunaldirektør

Før tiden på Frederiksberg har Torben Kjærgaard arbejdet i både Finansministeriet og Kommunernes Landsforening, indtil han i 2000 blev viceamtsdirektør i Frederiksborg Amt. I 2006 blev han kommunaldirektør i Greve Kommune; siden direktør i Kommunernes Landsforening, hvor han havde ansvaret for Velfærd og Service-området. I 2012 fik han så job som kommunaldirektør i Frederiksberg Kommune.

Den nye topchef er selv ganske begejstret for at tiltræde i Frederikssund Kommune.

– Frederikssund er en ambitiøs kommune, der er bevidst om dens mange udviklingsmuligheder og er villig til at investere for at realisere visionerne. De skønne naturforhold er et stort aktiv, samarbejdet mellem erhvervslivet og uddannelsesinstitutionerne har høj prioritet, og der er mange aktive borgere i fritids- og kulturlivet. Det er et unikt afsæt, og jeg ser frem til at få mulighed for at bidrage til videreudviklingen af dette med respekt for de resultater, der er skabt gennem årene, siger Torben Kjærgaard.

Torben Kjærgaard er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet og tiltræder i stillingen i Frederikssund Kommune den 15. november 2019. jki@kl.dk

LÆS OGSÅ Silkeborg har fundet ny koncerndirektør
Emneord
Ledelse, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Frederikssund Kommune har fundet ny kommunaldirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger