Jytte Gad Lauridsen bliver ny direktør i Rebild Kommune. (Foto: Rebild Kommune)
Jytte Gad Lauridsen bliver ny direktør i Rebild Kommune. (Foto: Rebild Kommune)
29.03.2019 kl. 11.36

Rebild ansætter teknik- og miljødirektør

Rebild Kommune har fundet sin nye direktør for teknik- og miljøområdet.

Den 1. maj tiltræder den nye teknik- og miljødirektør i den nordjyske kommune Rebild. Det bliver 54-årige Jytta Gad Lauridsen, der skal overtage direktørstolen efter Flemming Lehbert Sørensen.

Hun kommer fra en stilling som miljødirektør i Region Midtjylland. Hun har mere end 15 års ledelseserfaring i bagagen fra både den offentlige og den private sektor.

– Jeg glæder mig til at bidrage med nye vinkler til den positive udvikling Rebild Kommune allerede er inde i og være med til at skabe et konstruktivt og gensidigt samspil mellem politikere, ansatte og lokalsamfund, siger Jytte Gad Lauridsen.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har besluttet at pege på hende som direktør. Og indstillingen blev i går aftes torsdag godkendt af byrådet.

LÆS OGSÅ Albertslund har fundet ny teknik- og miljøchef

Kommunaldirektør Jes Lunde ser frem til at samarbejde med sin nye kollega.

– Med Jytte har vi fået en virkelig stærk profil med på holdet – og jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet, siger han.

Jytte Gad Lauridsen kender området, idet hun er opvokset ved Limfjorden. Hun bor med sin familie på et landsted i nærheden af Galten i Skanderborg Kommune. Her bruger hun sin fritid på islænderheste, hunde og et aktivt udendørsliv, oplyser Rebild Kommune. jki@kl.dk

Emneord
Navne, Ledelse, Teknik, Miljø

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Rebild ansætter teknik- og miljødirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger