Ny social- og arbejdsmarkedsdirektør i Nordfyns Kommune, Mogens Bak Hansen. (foto: Nordfyns Kommune)
Ny social- og arbejdsmarkedsdirektør i Nordfyns Kommune, Mogens Bak Hansen. (foto: Nordfyns Kommune)
29.03.2019 kl. 09.34

Ny socialdirektør i Nordfyn

Mogens Bak Hansen er hentet fra Fredericia Kommune til en stilling som social- og arbejdsmarkedsdirektør i Nordfyns Kommune.

48-årige Mogens Bak Hansen skal være ny social- og arbejdsmarkedsdirektør i Nordfyns Kommune. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Indtil årsskiftet var Bak Hansen direktør for blandt andet teknik og miljø og arbejdsmarked i Fredericia Kommune. Den stilling fratrådte han, da Fredericia gennemførte en organisationsændring, der indebar, at hans stilling blev nedlagt.

I Nordfyns Kommune er de glade for at have fundet en ny direktør, som har erfaring med området, siger kommunaldirektør Morten V. Pedersen.

– Vi har i ansættelsesudvalget hæftet os ved de solide erfaringer og de mange resultater, som Mogens Bak Hansen har skabt i sit tidligere job. Den brede baggrund er et stort plus, både i forhold til hurtigt at stille sig i spidsen for de områder, han skal være direktør for, og i direktionen, hvor det er samarbejdet på tværs, der skal i spil, siger kommunaldirektøren.

LÆS OGSÅ Vordingborg ansætter borger- og arbejdsmarkedschef

Hovedpersonen, der nu kan se frem til at pendle over Lillebæltsbroen fra Fredericia, glæder sig til at starte på, det han kalder, en god arbejdsplads.

– Kommunen har et tydeligt og ambitiøst strategisk sigte i både sit ledelsesarbejde og det politiske arbejde med at udvikle kommunen. Det er mit indtryk, at både den politiske og administrative ledelse er ambitiøs og velfungerende, og at samarbejdet i kommunen er stærkt og frugtbart. Jeg interesserer mig meget for nærdemokratiet og samarbejdet med borgeren, så derfor er velfærdsområdet også et rigtig spændende område at arbejde i for mig, siger Mogens Bak Hansen.

Stillingen i Nordfyns Kommune er blevet ledig, fordi direktør Ulla Andersen går på pension med udgangen af denne måned.

Mogens Bak Hansen bor i Fredericia, hvor han har et hjemmeboende barn. To af hans børn er fløjet fra reden. Han er cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og har taget en masteruddannelse i ledelse ved Henley Business School, University of Reading UK.

Mogens Bak Hansen tiltræder den 1. maj. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny socialdirektør i Nordfyn Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger