Ny social- og arbejdsmarkedsdirektør i Nordfyns Kommune, Mogens Bak Hansen. (foto: Nordfyns Kommune)
Ny social- og arbejdsmarkedsdirektør i Nordfyns Kommune, Mogens Bak Hansen. (foto: Nordfyns Kommune)
29.03.2019 kl. 09.34

Ny socialdirektør i Nordfyn

Mogens Bak Hansen er hentet fra Fredericia Kommune til en stilling som social- og arbejdsmarkedsdirektør i Nordfyns Kommune.

48-årige Mogens Bak Hansen skal være ny social- og arbejdsmarkedsdirektør i Nordfyns Kommune. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Indtil årsskiftet var Bak Hansen direktør for blandt andet teknik og miljø og arbejdsmarked i Fredericia Kommune. Den stilling fratrådte han, da Fredericia gennemførte en organisationsændring, der indebar, at hans stilling blev nedlagt.

I Nordfyns Kommune er de glade for at have fundet en ny direktør, som har erfaring med området, siger kommunaldirektør Morten V. Pedersen.

– Vi har i ansættelsesudvalget hæftet os ved de solide erfaringer og de mange resultater, som Mogens Bak Hansen har skabt i sit tidligere job. Den brede baggrund er et stort plus, både i forhold til hurtigt at stille sig i spidsen for de områder, han skal være direktør for, og i direktionen, hvor det er samarbejdet på tværs, der skal i spil, siger kommunaldirektøren.

LÆS OGSÅ Trækker sig: Formand for aktivister på kontanthjælp siger stop

Hovedpersonen, der nu kan se frem til at pendle over Lillebæltsbroen fra Fredericia, glæder sig til at starte på, det han kalder, en god arbejdsplads.

– Kommunen har et tydeligt og ambitiøst strategisk sigte i både sit ledelsesarbejde og det politiske arbejde med at udvikle kommunen. Det er mit indtryk, at både den politiske og administrative ledelse er ambitiøs og velfungerende, og at samarbejdet i kommunen er stærkt og frugtbart. Jeg interesserer mig meget for nærdemokratiet og samarbejdet med borgeren, så derfor er velfærdsområdet også et rigtig spændende område at arbejde i for mig, siger Mogens Bak Hansen.

Stillingen i Nordfyns Kommune er blevet ledig, fordi direktør Ulla Andersen går på pension med udgangen af denne måned.

Mogens Bak Hansen bor i Fredericia, hvor han har et hjemmeboende barn. To af hans børn er fløjet fra reden. Han er cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og har taget en masteruddannelse i ledelse ved Henley Business School, University of Reading UK.

Mogens Bak Hansen tiltræder den 1. maj. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny socialdirektør i Nordfyn Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger