Politikerne på Varde Rådhus skal i løbet af i år tage stilling til en permanent vagtordning. (Foto: Colourbox)
Politikerne på Varde Rådhus skal i løbet af i år tage stilling til en permanent vagtordning. (Foto: Colourbox)
28.03.2019 kl. 11.53

Efter alvorlige trusler: Kommune vil indføre permanent vagtordning på borgerservice

Varde Kommune vil have en permanent vagtordning på borgerservice.

I Varde Kommune har der siden forsommeren 2018 stået en vagt i borgerservice. Den ordning skal nu være permanent. Det skriver Jydske Vestkysten.

Vagtordningen blev indført, efter flere medarbejdere havde modtaget alvorlige trusler i forbindelse med deres arbejde på borgerservice, der ligger i det tidligere sygehus i kommunen. Her har jobcentret, børne- og familieafdelingen og social- og handicapafdelingen hjemme.

Før vagtordningen bliver permanent, skal byrådet dog tage stilling til en løbende årlig udgift på 450.000 kroner. Hidtil er pengene til vagtordningen taget ud af borgerservices budget.

Vagten skal dels skærme de ansatte mod agressive gæster, dels skærme alle borgerservices andre gæster, der venter i forhallen, mod agressive gæster.

LÆS OGSÅ Kradser gæld hjem med Mobilepay

Vagter i kommunens afdelinger er ikke noget nyt fænomen i Varde. Det har dog ikke været på fast basis, men kun når personalet vidste, at der kom en borger, som kunne opføre sig problematisk. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Efter alvorlige trusler: Kommune vil indføre permanent vagtordning på jobcenter Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger