Foto: Greve Kommune
Foto: Greve Kommune
26.03.2019 kl. 09.56

Borgmester opfordrer erhvervsliv til at deltage i DI-undersøgelse

Kommunen og det lokale erhvervsliv har en fælles interesse i, at Greve brandes som et attraktivt sted at drive virksomhed, mener borgmester Pernille Beckmann (V). Derfor er det vigtigt, at lokale virksomheder deltager i undersøgelsen af det lokale erhvervsklima, som Dansk Industri gennemfører i april og maj 2019.
tekst Tom Ekeroth

Greves borgmester, Pernille Beckmann (V), er ikke ligeglad med, hvordan det går med virksomhederne i kommunen. Hun ser gerne, at de både oplever men også fortæller, at Greve er et godt sted at drive virksomhed. Hun mener, at det er vigtigt, at kommunen ved, hvad der rører sig ude i virksomhederne, og at de har gode rammevilkår til at skabe vækst og nye arbejdspladser. Derfor hilser hun DI-undersøgelsen velkommen.

– Dansk Industris undersøgelse, der gennemføres hvert forår, tegner et øjebliksbillede af, hvordan vores lokale erhvervsliv trives i vores kommune. Undersøgelsen er vigtig både for kommunen og vores lokale erhvervsliv. For den er med til at brande kommunen. Begge parter har en fælles interesse i, at Greve positionerer sig som en attraktiv erhvervskommune for at sikre fastholdelse og tiltrækning af virksomheder, investorer og kvalificeret arbejdskraft. Derfor håber jeg, at alle de virksomheder, der af Dansk Industri får en invitation til at deltage i erhvervsklimaundersøgelsen, vil benytte sig af det, siger Pernille Beckmann.

Virksomhederne skal mødes i øjenhøjde

Greves erhvervs- og turistchef, Tina Charlotte Koeffoed, har som daglig leder af ErhvervsCentret ansvaret for, at de lokale virksomheder oplever, at de med ErhvervsCentret har en hurtig og nem indgang til information og hjælp fra Greve Kommune. Hun er daglig i kontakt med mange virksomheder og tager gerne en snak med dem om, hvad deres udfordringer er. Det glæder hende, at den seneste vækstanalyse fra IRISGROUP viser, at Greves erhvervsliv trives, er i vækst og skaber mange nye arbejdspladser særligt inden for bygge- og anlæg og transport og logistik.

– Greve har gennem flere år fået en god placering i Dansk Industris måling af erhvervsklimaet i de danske kommuner. Vi vil gerne igen ligge i front. Derfor fokuserer vi på at være i en god dialog og et tæt samarbejde med virksomhederne. Vi tror på, at det er vejen frem til at skabe endnu bedre vilkår for virksomhederne, siger Tina Charlotte Koeffoed.

LÆS OGSÅ Virksomhederne tilfredse med jobcentrene under coronakrisen

I den seneste DI-undersøgelse – fra 2018 – ligger Greve på en plads 38. tek@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Borgmester opfordrer erhvervsliv til at deltage i DI-undersøgelse Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger