Foto: Dragør Kommune
Foto: Dragør Kommune
25.03.2019 kl. 09.55

Ny direktør i Dragør Kommune

Erfaren skoleleder fra Dragør Kommune ansat som direktør.
tekst Tom Ekeroth

Fra den 1. maj 2019 er Asger Villemoes Nielsen ansat som ny direktør i Dragør Kommune. Han bliver ansvarlig for områderne dagtilbud, skole, kultur, social og beskæftigelse. Asger Villemoes Nielsen er valgt af et enigt ansættelsesudvalg blandt et felt af 34 kvalificerede ansøgere.

Han er uddannet cand.mag. i engelsk og musik og kommer fra en stilling som skoleleder på St. Magleby Skole i Dragør Kommune. Tidligere har Asger Villemoes Nielsen blandt andet været direktør og digitaliseringschef i Albertslund Kommune, institutleder på professionshøjskolen Metropol og kontorchef i Region Hovedstaden.

– Asger har en lang og usædvanligt bred ledelseserfaring. Han har desuden allerede vist, at han kan skabe resultater i Dragør Kommune og nyder samtidig stor opbakning fra både medarbejdere og kommunalbestyrelsen. Jeg glæder mig til at byde Asger velkommen i rollen som direktør, og at vi kan få gavn af hans kompetencer på flere sektorområder, siger borgmester Eik Dahl Bidstrup (V).

Asger Villemoes Nielsen ser også frem til den nye rolle som direktør i kommunen:

LÆS OGSÅ Mindretal har mistet tilliden til kommunaldirektør – men det har borgmesteren ikke

– Jeg har lært Dragør at kende som en kommune, hvor energi, drivkraft og vilje går hånd i hånd med utrolige omgivelser og meget dygtige, dedikerede medarbejdere. Det kommunale fællesskab er afgørende for en bæredygtig velfærd, og her er Dragør et helt unikt sted at arbejde og have et medansvar for. Det glæder jeg mig til at være med til at udfolde sammen med borgere, politikere og medarbejdere.

Asger Villemoes Nielsen er 60 år, samboende og har fem børn, heraf tre voksne børn. Familien bor i Herlev. tek@kl.dk 

Emneord
Ledelse, Forvaltning

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny direktør i Dragør Kommune Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger