Tina Ottesen, ny økonomichef i Odsherred Kommune. (Foto: Odsherred Kommune)
Tina Ottesen, ny økonomichef i Odsherred Kommune. (Foto: Odsherred Kommune)
22.03.2019 kl. 10.36

Odsherred henter ny økonomichef i nabokommunen

Odsherred Kommune henter ny økonomichef i Kalundborg Kommune.

Det bliver 49-årige Tina Ottesen, der skal være ny økonomichef i Odsherred Kommune. Hun kommer fra en stilling som teamleder i økonomiafdeling i Kalundborg Kommune, hvor hun har været i fem år.

Tina Ottesen blev civiløkonom fra Roskilde Universitetscenter i 1994 og cand.merc. i økonomisk markedsføring fra CBS i 1997. Siden har hun suppleret med en diplomuddannelse i ledelse.

Hun har arbejdet med kommunal økonomi de seneste 15 år, hvoraf de sidste fem år altså har været som teamleder af Økonomi og Udbud i økonomiafdelingen i Kalundborg Kommune. 

Her har hun ifølge en pressemeddelelse fra Odsherred Kommune haft fokus på blandt andet effektiviseringer via digitalisering foruden opgaver inden for finans og regnskab.

LÆS OGSÅ Assens hapser økonomichef fra nabokommunen

Ifølge kommunens pressemeddelelse er det stærk økonomistyring, tæt samarbejde og et velfungerende økonomicenter med god medarbejdertrivsel, der har lokket Tina Ottesen til Odsherred Kommune.

– Åben dialog og gensidig tillid er lederegenskaber, hun vægter højt, og på det faglige plan skal økonomicentret fungere strategisk, analytisk og proaktivt for at understøtte og kvalificere de økonomiske indsatser i tværgående og fagspecifikke analyser, lyder det i pressemeddelelsen.

Tina Ottesen afløser Kirsten V. Jensen, der efter to år som økonomichef i Odsherred er rykket til en tilsvarende stilling i Slagelse Kommune.

Tina Ottesen tiltræder den 1. maj. jki@kl.dk

Emneord
Navne, Ledelse, Økonomi

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Odsherred henter ny økonomichef i nabokommunen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger