Foto: Socialdemokratiet
Foto: Socialdemokratiet
13.03.2019 kl. 11.00

Politiker erkender bedrageri

Region Nordjylland har i dag meldt regionsrådsmedlem Tina Juul Kjellberg (S) til politiet. Der er tale om en bedragerisag, og politiet skal nu i gang med at se nærmere på sagen.
tekst Tom Ekeroth

Det drejer sig om en periode på fire år, hvor politikeren ifølge regionens oplysninger har fået udbetalt omkring 728.000 kroner i tabt arbejdsfortjeneste for et arbejde, vedkommende ikke har haft.

– Jeg er meget rystet over at finde ud af, at en kollega, ud fra den viden vi har, har svindlet med skatteydernes penge. Det er dybt forkasteligt, siger regionsrådsformand Ulla Astman (S) i en pressemddelese.

Regionen handlede prompte, da det blev tydeligt, at der var forhold, som ikke passede sammen, og politikeren gik til sidst til bekendelse over for regionsrådsformanden.

– Jeg har derfor anmeldt sagen til Nordjyllands Politi i dag og samtidig med dette, har Tina valgt at træde ud af Regionsrådet med virkning fra 26. marts, siger Ulla Astman.

LÆS OGSÅ Venstre-spids siger stop: Vil være regionsrådsformand

På Socialdemokratiets hjemmeside præsenterer den bedragerianmeldte politiker sig sådan:

"Tina er 54 år og arbejder til daglig som bistandsværge, udviklingskonsulent og plejemor.  

Hun har været regionsrådsmedlem de seneste 4 år og er desuden bestyrelsesmedlem i Forretningsudvalget i Socialdemokratiet i Nordjylland."

Men jobbet som udviklingskonsulent er hun afskediget fra for år tilbage. Tina Juul Kjeldberg har erkendt bedrageriet.  tek@kl.dk 

LÆS OGSÅ Lad os drøfte regionernes opgaver
Emneord
Byråd, Regionerne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Politiker erkender bedrageri Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger