Illustration: Bestseller
Illustration: Bestseller
12.03.2019 kl. 09.00

Byrådet sagde ja til tårnet

Det var et enigt byråd, der sagde ja til lokalplanen for byggeriet af Bestsellers nye hovedkvarter Bestseller Village & Tower, det 320 meter høje tårn.
tekst Tom Ekeroth

Borgmester Ib Lauritsen (V) i Ikast-Brande er en glad mand. Et enigt byråd sagde ja til Bestsellertårnet, der med sine 320 meter bliver højere end Eiffeltårnet:

– Det er altid skægt at være med, hvor der er initiativ og gang i noget, og det må man sige, at der er i forbindelse med Brande og Bestsellers udvikling, siger Ib Lauritsen til DR.

Ud over et tårn, vil området, der er på størrelse med 90 fodboldbaner, også komme til at indeholde blandt andet butikker, hotel, restauranter og lejligheder. Hele projektet er gået igennem den politiske proces på blot 17 måneder, og borgmesteren er da også imponeret over Bestsellers planer:

– Alene størrelsen. Det er et kæmpe projekt, og så vil det imponere mig, hvis Bestseller gik i gang med at gå i gang med det samme, siger borgmesteren til DR. Det vil vare fire-fem år, inden projektet står færdigt. tek@kl.dk 

LÆS OGSÅ Sluseklappen der gik ned
FOR ABONNENTER

FAKTA

Bestseller har ud over et tårn på 320 meter fået tilladelse til at bygge yderligere fire tårne på henholdsvis 75, 50 og to tårne på 40 meter.

Højhuset kan i klart vejr skimtes fra et udsigtspunkt på en afstand af op mod 45 kilometer.

Bestseller Village & Tower vil ud over kontorer komme til at indeholde blandt andet butikker, lejligheder, hotel og restauranter.

Kilde: Ikast-Brande Kommune

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Byrådet sagde ja til tårnet Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger