Foto: Aarhus Kommune
Foto: Aarhus Kommune
11.03.2019 kl. 10.20

Kys og kærlighed rykker ud af rådhuset i Aarhus

Aarhus Kommune rykker i 2019 igen vielserne uden for Rådhuset. Brudepar har siden 2017 haft muligheden for at blive gift i unikke omgivelser. I de to foregående år er antallet af særlige vielser mere end fordoblet.
tekst Tom Ekeroth

I 2019 kan forelskede par igen sige ja til hinanden på særlige steder, når Aarhus Kommune tilbyder de unikke vielser i samarbejde med byens kulturinstitutioner. De særlige vielser kan fra tirsdag den 5. maj bookes på hjemmesiden ensærligdag.dk

– Det er fantastisk, at vi kan forbinde byens flotte kultur med kærlighed. Det forstærker byens kulturliv og giver samtidig brudeparrene en unik start på deres ægteskab. Jeg glæder mig over, at Aarhus igen kan danne ramme omkring ægteskab og kærligheden mellem to mennesker, siger rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R).

Aarhusianere kan booke tid på udvalgte datoer til deres særlige dag i unikke rammer. I år kan borgere se frem til at sige ja til hinanden i blandt andet Den Gamle By, på Den Uendelige Bro og på et af de smukke skoleskibe til The Tall Ships Races 2019.

De unikke vielser startede som et projekt i forbindelse med kulturhovedstadsåret i 2017. Projektet var så populært, at Aarhus Kommune nu på tredje år fortsætter med vielserne. I 2017 benyttede 21 par sig af de tilbuddet, mens det i 2018 var hele 59 par.

LÆS OGSÅ Panserbassen har fokus på fællesskabet
FOR ABONNENTER

På ensærligdag.dk er det muligt at læse mere, booke tid og se hvor og hvornår, vielserne finder sted.

De særlige vielser foretages af en af kommunes giftefogeder. Det er fortsat muligt udenfor de nævnte datoer at blive gift udenfor rådhuset af et byrådsmedlem. Det skal blot aftales mellem brudeparret og byrådsmedlemmet. tek@kl.dk 

Emneord
Byråd, Kultur, Turisme

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kys og kærlighed rykker ud af rådhuset i Aarhus Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger