Foto: Guldborgsund Kommune
Foto: Guldborgsund Kommune
01.03.2019 kl. 14.00

Kommune ansætter to direktører

Guldborgsund Kommune har ansat to nye direktører, der tiltræder 1. april.

Fra d. 1. april er to nye direktører klar til at tage fat på arbejdet i Guldborgsund Kommune.

Det drejer sig om 47-årige Allan Ruders, der har fået stillingen som social- og sundhedsdirektør, og 49-årige Christian Refstrup bliver direktør for teknik- og miljøområdet.

Allan Ruders kommer fra en stilling som social- og arbejdsmarkedschef i Lolland Kommune og har derudover erfaring fra psykiatriområdet og ikke mindst 16 års ledelseserfaring med sig.

– Jeg ser virkelig frem til at samarbejde med de dygtige medarbejdere i Guldborgsund Kommune og til arbejdet med byrådets planstrategi, som blandt andet sætter fokus på sundhed, samarbejde og inddragelse af borgerne i opgaveløsningen. Jeg tror på, at vi i fællesskab kan løfte en vigtig samfundsopgave for borgere i kommunen, siger Allan Ruders i en pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune.

LÆS OGSÅ København vil fyre endnu en topchef

Mens Allan Ruders er ny i Guldborgsund Kommune, så er Christian Refstrup allerede kendt i kommunen.

Han har været centerchef for Teknik & Miljø siden 2015 og har mere end 20 års erfaring fra området. De seneste måneder har Christian Refstrup været konstitueret i den ledige stilling som direktør for området.

– Nu har jeg fået lov at snuse til direktørjobbet, mens jeg har været konstitueret som direktør, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville fortsætte i jobbet. Der ligger så mange spændende opgaver forude. Jeg vil blandt andet have fokus på at arbejde med bæredygtighed og på at gøre FN’s 17 verdensmål til konkrete handlinger i Guldborgsund Kommune, siger Christian Refstrup, siger han i pressemeddelelsen.

Kommunaldirektør i Guldborgsund, Søren Bonde, glæder sig til arbejdet i den nye direktion, som nu består af økonomi- og projektdirektør Ole Jakobsen, direktør for Børn, Kultur og Arbejdsmarked Alma Larsen, Christian Refstrup, Allan Ruders og Søren Bonde.

LÆS OGSÅ Fredericia Kommune ansætter ny social og beskæftigelseschef

– Det er to meget stærke kandidater, vi har valgt. Jeg er helt sikker på, at de kan være med til at styrke og løfte vores kommune, så vi sammen kan løse kerneopgaven. Vi står over for en lang række store projekter i vores kommune de kommende år, og jeg er ikke tvivl om, at vi nu har sat et stærkt hold til at løse opgaverne – og også de store udfordringer, der venter os, siger Søren Bonde. sisk@kl.dk 

Emneord
Job & Ledelse, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kommune ansætter to direktører Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger