René Olesen bliver fastansat som koncernchef for Teknik og Miljø i Fredericia Kommune. (Foto: Fredericia Kommune)
René Olesen bliver fastansat som koncernchef for Teknik og Miljø i Fredericia Kommune. (Foto: Fredericia Kommune)
09.05.2019 kl. 16.23

Konstitueret koncernchef får permanent ansættelse

René Olesen veksler posten som konstitueret koncernchef for teknik- og miljøområdet i Fredericia Kommune til en fastansættelse.

43-årige René Olesen bliver ny koncernchef for Teknik og Miljø i Fredericia Kommune. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

René Olesen, der hidtil har været souschef i afdelingen, har været konstitueret koncernchef siden december sidste år. Men nu har et enstemmigt ansættelsesudvalg peget på René Olesen blandt 24 ansøgere.

– Han har i en årrække været en dygtig og dedikeret souschef på området, og han kender både området og Fredericia Kommune rigtig godt. Jeg glæder mig til at få René med som en fast del af holdet i koncernledelsen, siger Annemarie Schou Zacho-Broe, kommunaldirektør i Fredericia Kommune, i en pressemeddelelse.

Den nu fastansatte koncernchef har arbejdet i Fredericia Kommune siden 2012. Han startede som leder af en afdeling i Teknik og Miljø, inden han i 2015 blev souschef for hele Teknik og Miljø i kommunen. Inden han kom til Fredericia, arbejdede han i den sjællandske kommune Odsherred som afdelingsleder i Vej og Park-afdelingen. Han er uddannet ingeniør fra DTU.

LÆS OGSÅ Ballerup henter direktør i nabokommunen

Hovedpersonen selv udtrykker ikke overraskende glæde over, at kommunen har valgt at pege på ham som den permanente løsning.

– Jeg er rigtig glad for tilliden, og jeg glæder mig meget til at fortsætte det spændende arbejde med at drive og udvikle Fredericia på teknik- og miljøområdet. Jeg kommer til at have et stort fokus på sikre en velfungerende drift inden for hele koncernområdet. Derudover har vi en række spændende udviklingsprojekter med blandt andet Kanalbyen, ny infrastruktur, en ny genbrugsplads samt udviklingen af DanmarkC. Jeg glæder mig meget til at fortsætte arbejdet med vores mange dygtige medarbejdere, siger René Olesen.

Han bor i Vejen sammen med sin kæreste. Han er uddannet livredder og svømmeinstruktør og er glad for musik, koncerter og storbyferier med sin kæreste.

René Olesen tiltræder stillingen øjeblikkeligt. jki@kl.dk

LÆS OGSÅ Albertslund har fundet ny teknik- og miljøchef
Emneord
Navne, Ledelse, Teknik, Miljø

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Konstitueret koncernchef får permanent ansættelse Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger