Silkeborg skal have ny sundheds- og omsorgschef, når Inge Bank går på efterløn til sommer. (Foto: Silkeborg Kommune)
Silkeborg skal have ny sundheds- og omsorgschef, når Inge Bank går på efterløn til sommer. (Foto: Silkeborg Kommune)
08.05.2019 kl. 09.37

Silkeborg siger farvel til sundheds- og omsorgschef

Silkeborgs sundheds- og omsorgschef Inge Bank takker af til juni, hvor hun går på efterløn.

Efter 12 år som sundheds- og omsorgschef i Silkeborg Kommune har Inge Bank besluttet, at hun vil gå på efterløn når sommerferien begynder med udgangen af juni måned. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Inge Bank, der fylder 64 år i november, har arbejdet i Silkeborg Kommune siden 1. maj 2007.

– Inge Bank har været en del af koncernledelsen 12 år, og hun har været med til at udvikle et af de store velfærdsområder i Silkeborg Kommune. Hun har været med til at skabe gode løsninger på sundheds- og omsorgsområdet, og der står stor respekt om området, både hos borgere og hos samarbejdspartnere. Inge Bank har også gjort en stor indsats i udviklingen af det tværgående samarbejde i kommunens koncernledelse, og hun har været en betydningsfuld drivkraft i udviklingen af samarbejdet på sundhedsområdet på tværs af kommuner, hospital/region og almen praksis, siger direktør Anders Kjærulff.

Inge Bank, der er uddannet sygeplejerske og har en master i offentlig ledelse tiltrådte i Silkeborg Kommune lige efter kommunalreformen.

LÆS OGSÅ Thisted får ny social og sundhedsdirektør

– Hun var med til at skabe en rigtig god og driftssikker kommune. I 2010 var hun med til at bringe Silkeborg Kommune sikkert igennem den økonomiske krise, så vi fik skabt et nyt økonomisk niveau, en robust økonomi og sikker drift. Og i årene efter har hun sammen med den øvrige ledelse og dygtige medarbejdere været med til at udvikle fremtidens velfærd og fællesskabet i kommunen. Det skal hun have en stor tak for, siger Anders Kjærulf.

Stillingen som sundheds- og omsorgschef i Silkeborg Kommune vil blive opslået umiddelbart efter sommerferien. jki@kl.dk 

Emneord
Navne, Ledelse, Sundhed

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Silkeborg siger farvel til sundheds- og omsorgschef Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger