Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
07.05.2019 kl. 15.02

Tidligere borgmester vil i Folketinget: Men dropper valgplakaterne

Tidligere Allerød-borgmester og nuværende byrådsmedlem Erik Lund (K) går efter en plads i Folketinget. Hans kontrafej kommer dog ikke til at hænge på landets lygtepæle

Det er bedre for miljøet, og mange mennesker synes, at de skæmmer bybilledet. Det er de to grunde til, at den konservative folketingskandidat Erik Lund, der sidder i Allerød Kommunalbestyrelse, har besluttet sig for ikke at sætte valgplakater op, når det går løs på lørdag. Det skriver han i en pressemeddelelse udsendt umiddelbart efter valgudskrivelsen.

– Jeg ved godt, at valgplakater er en del af den demokratiske valgkamp, men jeg har denne gang valgt helt at droppe valgplakater, og i stedet føre valgkamp på gader og stræder, og hvor jeg ellers møder mine vælgere, siger Erik Lund, der er opstillet i Nordsjælland.

Erik Lund har tidligere været borgmester i Allerød Kommune og har i den nuværende folketingsperiode afløst partikollegaen Mette Abildgaard, da hun skulle på barsel fra Folketinget.

Den konservative kandidat oplyser desuden, at han vil sammenligne sit kommende stemmetal med sine personlige stemmetal fra to kommunalvalg og et folketingsvalg for at se, om en valgkamp uden plakater giver bedre eller dårligere resultat.

LÆS OGSÅ Byrådsmedlem skal vikariere i Folketinget på ubestemt tid

Folketingsvalget finder sted Grundlovsdag den 5. juni. jki@kl.dk

Emneord
Valg, Folketinget

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Tidligere borgmester vil i Folketinget: Men dropper valgplakaterne Felter med * skal udfyldes
 
Af: Terkel Steenholt
Den 08.05.2019 kl. 12:43

En ansvarlig idé, som burde efterfølges

svar på: Tidligere borgmester vil i Folketinget: Men dropper valgplakaterne

Hvor er det dejligt at se, at der endelig er én som gør op med det helt igennem uansvarlige resourceforbrug det er, at hænge plakater i lygtepælene. Jeg har selv været ude og hænge plakater op ved flere valg og taget i betragtning, hvordan håndværkere til daglig er regulerede rent sikkerhedsmæssigt, er det jo tude tosset at kontorfolk og andre ikke fysisk beviste, kravler rundt på stiger og forsøger at overgå hinanden i, at komme højest op i en lygtepæl. Oven i det kommer så al de brændstof som bliver brændt af i de biler som kører rundt med plakaterne og ikke mindst selve plakaterne.

Tak Erik Lund, for at sætte fokus på endnu et unødvendigt forbrug.

Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger