Ole Jacobsen stopper som kommunaldirektør. (Foto: Frederikssund Kommune)
Ole Jacobsen stopper som kommunaldirektør. (Foto: Frederikssund Kommune)
25.06.2019 kl. 10.18

Kommunaldirektør forlader posten

Frederikssund Kommune skal have ny kommunaldirektør, efter Ole Jacobsen har valgt at opsige sin stilling.

Efter 13 år i Frederikssund Kommune har kommunaldirektør Ole Jacobsen besluttet sig for at kigge mod nye udfordringer og opsiger dermed sin stilling. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Ole Jacobsen skal i stedet være administrerende direktør i Dansk Almennyttigt Boligselskab.

I kommunens pressemeddelelse glæder Ole Jacobsen sig over den fantastiske rejse, som arbejdet i Frederikssund har været.

– Det har været en fantastisk rejse at være med i Frederikssund Kommune helt tilbage fra kommunesammenlægningen i 2006. Jeg har altid fundet stor inspiration i at arbejde for fælleskabet i Frederikssund Kommune, men efter 13 år var det tid til nye udfordringer for mig. Da stillingen som administrerende direktør i DAB dukkede op som en mulighed, var jeg nødt til at række ud efter den. Det bliver med vemod, at jeg kommer til at sige farvel, men også med en forventningens glæde om at lære en ny sektor bedre at kende, siger Ole Jacobsen.

LÆS OGSÅ Frederiksberg henter ny direktør i nabokommunen

Han blev ansat i Frederikssund Kommune i august 2006, hvor han blev direktør for Opvækst og Uddannelse. To et halvt år senere tog han et trin op af karrierestigen og blev kommunaldirektør. En stilling han altså har bestridt i mere end ti år.

Borgmester John Schmidt Andersen (S) står med Ole Jacobsens opsigelse snart uden kommunaldirektør. Og det ærgrer ham.

– Det er med beklagelse, at jeg har modtaget meldingen fra Ole. Han har de sidste mange år ydet en kæmpe indsats for Frederikssund Kommune. Både på de interne og de eksterne linjer har han været en fremragende ambassadør for kommunen. Jeg forstår derfor godt, at man har fået øje på hans kvaliteter uden for Frederikssund Kommune og udenfor den kommunale sektor. Jeg har sat meget stor pris på mit samarbejde med Ole både i tiden som menigt byrådsmedlem og naturligvis i de sidste fem et halvt år i borgmesterstolen, siger han.

Ole Jacobsen har sidste arbejdsdag den 9. august, hvor der vil blive holdt afskedsreception på rådhuset. Processen med at ansætte en ny kommunaldirektør skal planlægges på et møde i Økonomiudvalget i morgen onsdag. jki@kl.dk 

LÆS OGSÅ Koldingchef vender tilbage til det fynske
Emneord
Navne, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kommunaldirektør forlader posten Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger