Den nyudnævnte forvaltningschef (tv) og rådmand Rabih Azad-Ahmad. Foto: Aarhus Kommune
Den nyudnævnte forvaltningschef (tv) og rådmand Rabih Azad-Ahmad. Foto: Aarhus Kommune
19.06.2019 kl. 10.00

Filmmand bliver forvaltningschef

Carsten Holst, der siden sommeren 2018 har været konstitueret forvaltningschef i Borgerservice og Biblioteker i Aarhus Kommune, er blevet fastansat i stillingen med virkning fra 1. august.
tekst Tom Ekeroth

Den nye forvaltningschef blev præsenteret af rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad (R) ved et fællesarrangement på Dokk1, hvor mange medarbejdere havde valgt at deltage.

– Carsten Holst fortsætter den internationaliseringsstrategi, som Borgerservice og Biblioteker har ført gennem flere år, og gør det rigtigt godt. Carsten har leveret som konstitueret i stillingen, og jeg har fuld tillid til, at han også vil levere fremover. Ikke mindst i forhold til at fastholde og udbygge den rivende udvikling, som har gjort Borgerservice og Biblioteker blandt de førende i verden, sagde rådmand Rabih Azad-Ahmad.

Stillingen som forvaltningschef har været slået op, og Kultur og Borgerservice modtog 13 højtkvalificerede ansøgninger. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der efter udvælgelsesprocessen pegede på Carsten Holst.

– Jeg er utrolig glad for at være forvaltningschef i Borgerservice og Biblioteker, og jeg er beæret over at blive udvalgt til en så attraktiv stilling. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med de mange dygtige medarbejdere, fortsat udvikle vores kerneydelser samt ikke mindst at sætte styrket fokus på værdien af Borgerservice og Biblioteker i hele samfundet, siger Carsten Holst.

LÆS OGSÅ Stopper efter 13 år som direktør

Carsten Holst har i en årrække været ansat i filmbranchen, heraf de seneste år som leder af Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje. Han har desuden været en del af ledelsen i Den Europæiske Kulturhovedstad Aarhus 2017, hvor han i en periode var konstitueret som kreativ programchef. tek@kl.dk 

Emneord
Forvaltning, Kultur

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Filmmand bliver forvaltningschef Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger