Københavnerne kan nu være med til at udvikle byens livskvalitet og sundhed. Foto: Colourbox
Københavnerne kan nu være med til at udvikle byens livskvalitet og sundhed. Foto: Colourbox
18.06.2019 kl. 10.30

Københavnerne får større indflydelse på sundhedsområdet

En ny hjemmeside skal sikre bedre sundhed og livskvalitet for københavnerne.
tekst Tom Ekeroth

17. juni lancerer Sundheds- og Omsorgsforvaltningen (SUF) i Københavns Kommune hjemmesiden God idé. Herfra kan københavnerne sende deres gode idéer ind til SUF, hvis de har forslag til, hvad forvaltningen kan gøre for at forbedre borgernes sundhed og livskvalitet. Idéerne kan spænde fra de helt store, ideologiske ønsker til de helt konkrete og hverdagsnære forslag.

– Københavnerne er jo eksperter på deres egen hverdag, og derfor er det oplagt at inddrage dem i udviklingen af byens tilbud på sundheds- og ældreområdet. Jeg håber på, at rigtig mange vil benytte muligheden og give deres gode idéer til, hvordan vi sikrer bedre sundhed og livskvalitet for københavnerne, siger Sisse Marie Welling, sundheds- og omsorgsborgmester i København (SF).

Like dig til bedre sundhed

Målet med hjemmesiden God idé er at give alle københavnere en stemme på sundheds- og ældreområdet. Også selvom man ikke selv går rundt med en god idé, man vil dele, er det muligt at gå ind på hjemmesiden og "like" de idéer, man godt kunne tænke sig blev ført ud i livet.

Hjemmesiden God idé erstatter den tidligere digitale løsning Velfærdsklinikken, hvor man siden 2014 har kunnet sende gode idéer ind til forvaltningen. Velfærdsklinikken blev primært brugt af virksomheder og medarbejdere i SUF, hvor God idé i højere grad er målrettet almindelige borgere i København. tek@kl.dk 

LÆS OGSÅ Topmøde på vej til Aarhus

Se den nye hjemmeside, www.godide.kk.dk

Emneord
Sundhed, Ældre

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Københavnerne får større indflydelse på sundhedsområdet Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger