Frederiksberg ønsker en anden profil som kommunaldirektør og stopper samarbejdet med Torben Kjærgaard. Arkivfoto
Frederiksberg ønsker en anden profil som kommunaldirektør og stopper samarbejdet med Torben Kjærgaard. Arkivfoto
18.06.2019 kl. 11.00

Frederiksberg fyrer kommunaldirektør

Frederiksbergs Kommunes Magistrat har besluttet at indstille til kommunalbestyrelsen, at samarbejdet med kommunaldirektør Torben Kjærgaard skal ophøre.
tekst Tom Ekeroth

Frederiksberg Kommune vil have en ny kommunaldirektør. Derfor har man besluttet at stoppe samarbejdet med den 58-årige Torben Kjærgaard. Kommunen skriver i en pressemeddelelse:

"Torben Kjærgaard har ydet en stor og kompetent indsats i de godt syv år, han har varetaget stillingen som kommunaldirektør. Fremadrettet har kommunen et ønske om en anden profil i stillingen, og på den baggrund har magistraten besluttet at indstille til kommunalbestyrelsen, at samarbejdet ophører".

Vilkårene for Torben Kjærgaards ophør drøftes med hans faglige organisation. Torben Kjærgaard er foreløbig fritaget for tjeneste.

Da der er tale om en personalesag, kan Frederiksberg Kommune ikke udtale sig yderligere.

LÆS OGSÅ Mindretal har mistet tilliden til kommunaldirektør – men det har borgmesteren ikke

Den 58-årige Torben Kjærgaard er kandidat i statskundskab fra Institut for Statskundskab, Århus Universitet, 1988. Hans første stilling var budgetmedarbejder i Finansministeriets Budgetdepartement, derefter en række andre poster i Finansministeriet.

Fra 1993 til 2000 var han ansat i KL som økonomisk konsulent, chefkonsulent og kontorchef fra 1997.

Fra 2000 viceamtsdirektør i Frederiksborg Amt og konstitueret amtsdirektør frem til 2006, hvor han blev kommunaldirektør i Greve. I 2009 direktør i KL med ansvar for området Velfærd og Service og derefter kom han til Frederiksberg Kommune. tek@kl.dk  

Emneord
Byråd, Ledelse

Læs også:

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Frederiksberg fyrer kommunaldirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger