Foto: Fredericia Kommune
Foto: Fredericia Kommune
17.06.2019 kl. 11.00

Jobcenter får ny chef

Fredericia Kommune har ansat Sanela Ljeskovica som ny jobcenterchef.
tekst Tom Ekeroth

12. august tiltræder Sanela Ljeskovica som ny jobcenterchef i Fredericia. Et enigt ansættelsesudvalg har valgt, at det er Sanela Ljeskovica, der skal føre Fredericias visioner for jobcentret ud i livet.

– Vi har haft en rigtig god ansættelsesproces, og jeg er glad for, at vi var enige om, at Sanela er den rette person til stillingen. Sanela kommer med en solid erfaring på beskæftigelsesområdet. Samtidigt kommer hun fra et jobcenter, som har været igennem en lignede proces, som vi står overfor, så jeg er sikker på, at Sanela er den rigtige til at styre os sikket gennem processen, siger Peder Wittendorff Tind (V), formand for Social- og Beskæftigelsesudvalget.  

Sanela Ljeskovica kommer fra en stilling som afdelingschef ved Nyborg Jobcenter, hvor hun har været ansat siden 2016. Hun har en baggrund som socialrådgiver og er i gang med en master i ledelse. Sanela Ljeskovica har indsigt og kendskab til social- og sundhedsområdet og er meget optaget af, at både borgere og virksomheder får størst mulig værdi, når de er i dialog med jobcentret.

– Jeg er glad for, at jeg har fået lov til at stå i spidsen for jobcentret og den proces, som centret står overfor. Jeg nyder den kompleksitet og konstante forandring, der er på beskæftigelsesområdet, og jeg glæder mig til sammen med medarbejderne at føre visionerne for jobcenteret ud i livet, så virksomhederne oplever en virksomhedsservice i verdensklasse og borgerne får en aktiv og sammenhængende indsats, hvor mennesket kommer først, siger den kommende jobcenterchef Sanela Ljeskovica.

LÆS OGSÅ Ny kampagne skal få flere aarhusianere i arbejde

Sanela Ljeskovica har mere end 10 års erfaring inden for beskæftigelsesområdet og har gennem årene arbejdet med udvikling og implementering af indsatser i borger- og virksomhedskontakten. Privat er Sanela Ljeskovica samlevende, har to børn og bosiddende i Odense. tek@kl.dk 

Emneord
Beskæftigelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Jobcenter får ny chef Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger