Silja Nyboe Andersen, investeringsrådgiver, Merkur Andelskasse, til debat arrangeret af Kvindeøkonomien. Foto: Sidsel Boye.
Silja Nyboe Andersen, investeringsrådgiver, Merkur Andelskasse, til debat arrangeret af Kvindeøkonomien. Foto: Sidsel Boye.
17.06.2019 kl. 12.00
FM19

Hørt på Folkemødet

Folkemødet lever af argumenter og dialog. Her er en lille udvalgt buket.
tekst Sidsel Boye

– Undersøgelser har vist, at kvinderne heller vil til en undersøgelse for en svampeinfektion end op og tale med en bankrådgiver.

Silja Nyboe Andersen, investeringsrådgiver, Merkur Andelskasse.

– Hvis vores blad skal have mediestøtte, er betingelsen, at vi skal skrive om kultur. Man kunne lige så godt gøre det til et krav, at vi skulle skrive om bæredygtighed.

Mikael Bak, direktør, Dansk Aktionærforening

LÆS OGSÅ Folkemødet får ny formand

– Når man har været lige ved at få en tagsten i hoved, får man også et lidt andet perspektiv. Jeg ved ikke, om Danmark er det bedste land i verden, men der er ingen plet på jorden, hvor jeg hellere vil leve eller bo.

Fungerende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V)

– Jeg råder de studerende til at vente til sidste semester med at bestemme, hvad deres uddannelse skal ende med. I en digital verden risikerer de nemlig som færdiguddannede at være blevet ufatteligt gode til noget, der ikke længere er behov for.

Søren Schultz Hansen, forsker, CBS

LÆS OGSÅ Frank Jensen overlever, men situationen i Socialdemokratiet er kritisk

– Nogle af de mest uuddannede folk er politikerne, og vi kan ikke blive uddannet til at arbejde med politisk ledelse. Jeg har prøvet at plædere for, at folketingsmedlemmer kunne tage master-moduler i politisk ledelse.

Christine Antorini, direktør i Life-læringscentret, Novo.

– Hvis vi politikere blev bedre til at styre os selv, og dermed lægge en dæmper på antallet af nye krav og nye skemaer og nye kontroller, så ville vi automatisk øge ledelsesrummet for ledere i den offentlige sektor, så de kunne lave nogle tværgående projekter og nogle bedre indsatser.

Fungerende innovationsminister Sophie Løhde (V)

LÆS OGSÅ Frank Jensen trækker sig

– En skole skal også være et lækkert sted. Der er for eksempel skoler med rutsjebaner og klatrevægge, og skoler med løbesektioner, hvor eleverne må løbe på den ene halvdel af gangen.

Leanor Dall, bestyrelsesmedlem i Danske Skoleelever

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Hørt på Folkemødet Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger