Joy Mogensen nævnes som en mulig økonomi- og indenrigsminister foto: Roskilde Kommune
Joy Mogensen nævnes som en mulig økonomi- og indenrigsminister foto: Roskilde Kommune
06.06.2019 kl. 10.40
FV19

Netmedie: Ministerliste med fem borgmestre

Netmediet A4 Nu giver et bud på Mette Frederiksens ministerliste. Der er to nuværende og tre tidligere borgmestre på listen fra mediet, der ejes af A-Pressen, som har tætte forbindelser til Socialdemokratiet.
tekst Tom Ekeroth

Netmediet A4 Nu har opstillet en potentiel ministerliste i en socialdemokratisk regering. Mediet, der har tætte forbindelser til Socialdemokratiet, har talt med en række "topkilder". Her er vurderingerne:

Økonomi- og indenrigsminister: Joy Mogensen, borgmester i Roskilde, men også den tidligere borgmester i Nyborg Erik Christensen nævnes som en mulighed. Han er allerede medlem af Folketinget og nævnes også som en mulighed til posten som gruppeformand.

Thomas Gyldal Petersen, borgmester i Herlev, nævnes som en mulig beskæftigelsesminister.

Både Nicolai Wammen og Nick Hækkerup, tidligere borgmestre i henholdsvis Aarhus og Hillerød, har allerede ministererfaring, og A4 Nu udpeger dem som favoritter til henholdsvis Udenrigsministeriet og Justitsministeriet.

LÆS OGSÅ Utilfredshed med regnskab: Endnu en DF'er forlader partiet

Mette Reissmann, der har en fortid i Københavns Borgerrepræsentation, nævnes som mulig forsknings- og uddannelsesminister. tek@kl.dk 

Emneord
Valg

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Netmedie: Ministerliste med fem borgmestre Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger