Joy Mogensen nævnes som en mulig økonomi- og indenrigsminister foto: Roskilde Kommune
Joy Mogensen nævnes som en mulig økonomi- og indenrigsminister foto: Roskilde Kommune
06.06.2019 kl. 10.40
FV19

Netmedie: Ministerliste med fem borgmestre

Netmediet A4 Nu giver et bud på Mette Frederiksens ministerliste. Der er to nuværende og tre tidligere borgmestre på listen fra mediet, der ejes af A-Pressen, som har tætte forbindelser til Socialdemokratiet.
tekst Tom Ekeroth

Netmediet A4 Nu har opstillet en potentiel ministerliste i en socialdemokratisk regering. Mediet, der har tætte forbindelser til Socialdemokratiet, har talt med en række "topkilder". Her er vurderingerne:

Økonomi- og indenrigsminister: Joy Mogensen, borgmester i Roskilde, men også den tidligere borgmester i Nyborg Erik Christensen nævnes som en mulighed. Han er allerede medlem af Folketinget og nævnes også som en mulighed til posten som gruppeformand.

Thomas Gyldal Petersen, borgmester i Herlev, nævnes som en mulig beskæftigelsesminister.

Både Nicolai Wammen og Nick Hækkerup, tidligere borgmestre i henholdsvis Aarhus og Hillerød, har allerede ministererfaring, og A4 Nu udpeger dem som favoritter til henholdsvis Udenrigsministeriet og Justitsministeriet.

LÆS OGSÅ Billund skal have ny borgmester

Mette Reissmann, der har en fortid i Københavns Borgerrepræsentation, nævnes som mulig forsknings- og uddannelsesminister. tek@kl.dk 

Emneord
Valg

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Netmedie: Ministerliste med fem borgmestre Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger